Favoriter Hårprodukter 2015 & Resumé

2015

Jag har gått igenom året på bloggen och jag tänkte sammanfatta dom hårvårdsprodukter som har tilltalat mig mest under året. Det var inte lätt kan jag lova, jag har verkligen tipsat om mycket produkter. Men när jag blickar tillbaka så märker jag att varenda produkt använder jag själv och jag älskar dom verkligen – jag försöker alltid tipsa er om produkter som ni kan använda och som fungerar. Sen gör jag en liten resumé på året som gått!

Här kommer min resumé: 

Leave-in
Saltvatten-spray
Detox Schampo (HUR DETOXAR MAN HÅRET?)
Hårinpackning

2015.1

Hårmousse
Hårspray
Torrschampo
Schampo & Balsam

2015.2

Hårborstar
Färginpackning
Hårkolja
Hårfön (TIPS)

IMG_3715

Favorit Plattång:
GHD ECLIPSE PROFESSIONAL STYLER
Pris: 2199:-

– Jag tror det är många som håller med mig här, GHD slår alla plattänger på marknaden. Har man bytt till en GHD plattång så byter man aldrig till någon annan. Oavsett hur stort, frissigt eller svårt hår du har så blir håret glansigt, platt och mjukt – en räddare i nöden i alla lägen.

IMG_1348

Favorit Locktång:
GHD CLASSIC WAVE WAND TONG
Pris: 1599:-

– Inte för att verka tjatig men min favorit locktång under 2015 var hela serien från GHD CURVE. Jag förvånas över att håret formar sig så fort och effektivt vid 185 grader och stylingen blir så glansig och hållbar. Ett minus är att det inte kommer med en värmehandske, det saknar jag verkligen.

IMG_4529

Här har jag använt denna locktång – helt magiskt!

DSC_0238

Favorit Torrschampo med stadga:
Björn Axén – Texture & Volume Dry Spray
Pris: 130 kr

– När jag fick mitt hår stylat av Johan Hellström som är VD på Björn Axén så använde han detta volymgivande monster i mitt hår och sedan dess har denna spray varit given i min stylinglåda. Den ger en fantastisk torr stadga och är min favorit i denna kategori. Någon som har testat?

IMG_0021

beforeafter

Största höjdpunkten för mig:
HAIRTALK EXTENSIONS

– Jag har haft många höjdpunkter detta år men om vi ska fortåtta på hår-spåret så är det när jag träffade tjejerna på Hairtalk. När jag bytte från microringar till Hairtalk, jag har aldrig varit finare i håret som nu och mitt egna hår är starkare än någonsin. Vill ni se förvandlingen så kan ni kika i HÄR igen. Jag jobbar själv med Hairtalk extensions på mina kunder och det är så roligt att kunna förändra och förbättra på ett enkelt sätt.

purplehair

Största makeover’n:

– Det var inte lätt att leta igenom den största makeovern jag gjort detta år för det har varit så mycket förändringar på mina kunder. Men jag valde ut två förändringar som jag inte kan släppa, ena är på min syster (ovan) och den andra är mina fina Bella (nedan). Dessa två förändringarna var så roliga att göra och helt olika varandra. Ni kan läsa om Bellas förändring HÄR och min systers förändring HÄRbella

 

IMG_4489

IMG_3758

Min snyggaste styling:

– Som jag nämnde ovan här så har mitt hår aldrig varit snyggare i håret än vad jag är nu. Jag satt och kikade igenom bloggen och när jag tipsade er om hur ni gör vågiga lockar med en locktång. Denna video som jag gjorde var jag mest nöjd med och stylingen blev perfekt tyckte jag.

2

 

fanny

Min andra favoritstyling detta år var när jag gjorde min tolkning på Fanny Lyckmans berömda lockar. Jag kände mig som världens coolaste tjej och jag kom ihåg att jag tog på mig bombarjackan och sneakers när jag skulle gå och handla på ICA.

 

IMG_8184

Det jag är mest stolt över:

– Självklart när ni röstade fram mig som ”Bästa Hårbloggaren”  i Beauty Boulevard Awards 2015. Mitt första pris och jag måste bara passa på att tacka er igen, tusen tack. Love you! Sen är jag också väldigt stolt över att jag klarade av att jobba så mycket som jag gjort detta år utan att klappa ihop.

FullSizeRender1

Den snyggaste hårfärgen jag gjort:

– Detta var nog den svåraste kategorin. Jag är alltid nöjd med alla mina arbeten men det finns två som jag blev helt galet kär i. Jag har märkt att när jag färgar Brombre eller Bronde hårfärger så händer det någonting hos mig, det är många skålar färg, det är mycket räknande och tänkande och en förväntan som inte går att beskriva. Denna hårfärg var en av dom bästa jag gjort under 2015, vill ni kika in den igen så klickar ni HÄR.

5

När man blickar tillbaka såhär så tänker jag – hur har jag hunnit med allt? Sen att jag haft så fruktansvärt roligt detta år. Jag tänker på Lob:ar, mycket hårfärg, tusen Ombre färgningar och massor med skratt. Jag ser fram emot 2016 så mycket och jag har en hel del förändringar samt projekt på gång.

Tack för att ni har hängt med mig under detta år och hoppas ni hänger med under 2016 också. Är det någonting ni kommer ihåg extra mycket av? Något som ni tyckte om lite extra? En sak vet jag, jag tycker det är så roligt att ha kontakt med er varje dag. Tack för att ni finns <3

elin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Skulle du säga att det är mest värt att satsa på plattången eller locktången från GHD? Förstår att det är olika beroende på behov men tänker att man köper den ena tången från GHD och den andra tången från ett billigare märke. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂

  Sofie 2015-12-30 17:05:53
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie!
   Det är lite beroende på vilket resultat du vill ha och hur ofta du vill locka håret kontra använda plattången. Men en plattång är mer användbar, den går att platta, forma och locka med. Då behöver man en grym plattång för att lyckas med det 🙂 Men att göra lockar med en billig locktång är inte heller så roligt om man testat en GHD tidigare. Åh, vad svårt. Men tänk såhär, du ofta vill du locka och hur viktigt är det för dig? Är svaret någon gång i månaden så skulle jag satsa på en grym plattång och välja ett billigare alternativ för locktång. Lycka till nu <3 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-01 22:49:32
   Svara
 • Hej! Vart finns Kevin Murphy repair me att köpa? Hittar det inte någonstans 🙁

  Lina 2015-12-30 10:34:39
  Svara
 • Du är fantastisk som jobbar så hårt och orkar med allt! Att din blogg har varit så inspirerande med så roliga och bra inlägg hela året är grymt gjort av dig!! Något som hade varit kul under 2016 är som ni skriver lite ovan med look a like. Kanske hade du kunnat dra igång någon tävling för frisörer (lite som veckans utmaning) där dom ska styla sina kunder så nära deras ”idol” som möjligt! Det hade varit kul att se!! 😀 gott nytt år och kram på dig!

  Malin 2015-12-30 09:38:22
  Svara
 • Underbar blogg och förebild!! Appropå ingenting så måste jag bara säga att jag såg en film med Drew Barrymore i huvudrollen, och att ni är som kopior av varandra utseende mässigt!! Även rösten liknar.. Haha kika upp det! 😀

  / ung frisör

  Sabina Hylander 2015-12-29 22:35:32 http://sabinahylander.devote.se
  Svara
  • Svar på Sabina Hylanders kommentar.

   Tusen tack, så roligt att du gillar bloggen 🙂 haha, du är inte den första som säger det. Ska nog göra en look A like på henne och mig – se om ryktet stämmer. Men jag tar det som en komplimang 😉 kramar

   Elin Johansson 2015-12-29 23:22:10
   Svara
 • Underbar blogg och förebild!! Appropå ingenting så måste jag bara säga att jag såg en film med Drew Barrymore i huvudrollen, och att ni är som kopior av varandra, utseende mässigt!? Du bör kika på det 😀

  /Ung frisör

  Sabina Hylander 2015-12-29 22:33:07 http://sabinahylander.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!