Tips på Nyårsfrisyrer

Hej vänner!

Här kommer en favorit i repris, har ni inte kommit på hur ni ska fixa håret inför ikväll så kommer det lite tips här nedan. Jag hoppas ni får en underbar kväll med vänner och familj så ses vi nästa år. SÅ SPÄNNANDE!!!!

Puss på er!

12456789

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej, fick en ghd locktång 32mm i julklapp och har nu använt den 2 gånger, men lockarna håller verkligen inte alls. Efter bara 3 timmar är det endast nån lock längst ner i håret. Håller ca 20sek på varje slinga och tar inte alls mycket hår åt gången, efter det rullar jag upp varje slinga i en clip (som du gjorde i nån video) och lät det verkligen svalna helt innan jag tog ut dom, drog igenom lite lätt med fingrarna och fick jättefint resultat (i typ 3 timmar…)
  Innan hade jag en från ref för 149kr och då höll de utan problem en hel kväll även om jag inte använde clips, annars gör jag exakt samma med den från ghd. Vad gör jag för fel? Har du något tips på hur jag kan få lockarna att hålla lääänge?
  De produkter jag änvänder är olja och värmeskydd.
  Har långt ganska tjockt hår och lite torrt hår.

  Evelina 2016-01-01 12:03:41
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hej Evelina!
   Vad konstigt, du gör helt rätt. Men det kanske är klippningen som är felet, hör med din frisör och klipp håret i en frisyr som gör det lättare för dig med stylingen. Eller så skippar du oljan just när du lockar håret, använd saltvattensspray eller vaxspray när lockarna är varma och sedan låt svalna.
   Lycka till!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-01 22:40:21
   Svara
 • Uppdatera mer!! Grym blogg kram 😉

  Maja 2014-12-14 14:06:01
  Svara
 • Hej Elin! Jag har precis satt in löshår (keratinvaxmetoden med 100 % äkta europeiskt remy hår). Jag älskar serierna Redken all soft och Kevin Murphy Angel men kan jag använda schampoo och balsam från någon av dessa serier nu när jag har löshår? Jag är medveten om att man ska undvika produkter som innehåller alkohol, sulfater och silikon när man har löshår. Tack för en Grymt bra blogg! 🙂

  Emelie 2014-12-14 13:05:30
  Svara
 • Hej!
  Du har tipsat förut om att byta schampo efter 6 månader för att håret inte ska vänja sig. Ska man byta märke helt eller kan man hålla sig till samma märke men byta schampo? T ex om man använde Kevin murphy angel nu, ska man byta till exempelvis redken eller kan man byta till Kevin murphy Young again? 🙂
  Kram

  Jennifer 2014-12-13 17:59:30
  Svara
 • Superfina!
  Men skulle du inte kunna göra en för oss med kortare hår (lob och kortare!)? Pretty please?

  Cicci 2014-12-13 14:21:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!