Välkommen 2016

God morgon (?)

Nästan… jag vaknade 12.30 så det är morgon för mig (haha). Vilken dag och vilken kväll jag hade igår, jag är kvar i Gävle och vi hade en stor middag med världens godaste mat och underbar familj med vänner. Hur hade ni det? Det kändes som alla var hemma och umgicks bara, hur skönt som helst. Vi avslutade kvällen genom att gå ut här i Gävle vilket jag inte gjort på flera, flera år – så det var faktiskt kul. Dock hade vi planerat att åka till Berlin över nyår men priserna var trippelt så dyra bara för det var nyår så vi kände att det inte var värt det.

Det är alltid så mäktigt att skriva första inlägget för ett nytt år och som ni vet så är januari min planeringsmånad, dock har jag jobb upp över öronen efter ledigheten men jag längtar så mycket. Det är mycket som står på spel för mig detta år och jag är så exalterad.

2016

Jag lägger A L D R I G upp Instagram-bilder i bloggen men dessa speglade min kväll igår så låt gå kände jag (: Nu kickar vi igång detta år och jag åker hem till Stockholm imorgon och då kommer bloggen uppdateras som vanligt. Ha en mysig nyårsdag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Så kul att du är ifrån Gävle tycker jag! Det är jag med!

  Sofie 2016-01-11 19:30:50
  Svara
 • Gud, du ser verkligen annorlunda ut jämfört med förut!

  Sandra 2016-01-03 19:48:34
  Svara
 • Hej! Jag har testat KM nu ett tag men de svider i hårbotten – har aldrig hänt med andra produkter.. 🙁
  Tänkte höra vad du rekommenderar för hårvård i form av schampo/balsam/inpackning annars? Davines? Jag har rätt tjockt, normalt, ofärgat, obehandlat hår. Axellångt. 🙂

  Thérése 2016-01-02 22:28:17
  Svara
  • Svar på Théréses kommentar.

   Hej!
   Men vad konstigt? Man kan reagera olika på olika produkter, kan vara något ämne som du reagerat på. Testa veganska produkter, det finns en sida som heter www.mjukhud.se som säljer jättebra veganska hårvårdsprodukter. Davines ligger mig varmt om hjärtat, vill du ha lite mer kosmetiska produkter än veganska så testa O&M eller Davines. Lycka till nu 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-03 23:33:04
   Svara
 • Gott nytt år Elin! Ska bli otroligt roligt att se vad du har för dig detta året 😉 Såg någonstans att du utbildade dig i Halmstad (Minns jag fel?) och jag pluggade/bodde också där ett tag. Är vi i samma ålder? (88)
  Anyhooo, Lets do this (2016 alltså) !

  Alice 2016-01-01 16:57:24 http://www.colorsofwonderland.se
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej!
   Gott nytt 🙂
   Eller hur, ska bli så spännande. Ja precis, jag är 90a och gick frisörgymnasiet där. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-01 22:38:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!