Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Oriental Nights från Rituals

Hej vänner! 

Innan jul så fick jag ett pressbud från Rituals som jag först inte förstod vad det var men som en kollega fick förklara sedan. Detta är så roligt och passar så fint hemma nu när det varit jul och mörka kvällar. Jag har helt glömt att visa er så jag måste hinna göra det nu. Som Rituals själva säger så tänk er varma, självklara nätter i öknen fyllda med en ljuvlig doft av aromatiska örter och kryddor – tyckte den förklaringen satt som en smäck.

Rituals
Oriental Magic
Pris: 325 kr (set om 5st)

– Detta är fem specialdesignade parfymerande tofsar, dom är doppade i en parfymolja av kryddiga ingredienser som Myrra och Kardemummamjölk. När jag började julpynta så satte jag dessa fem tofsar lite var stans i lägenheten då vi valde att inte ha julgran i år. Men annars hade jag pyntat julgranen med dessa tofsar tillsammans med röda julkulor. Jag ska spara dessa till nästa år och göra det. Det kommer med en flaska olja som man applicerar några droppar av oljan i mitten på tofsen och effekten varar i ca 2 månader beroende på användning. Försvinner doften så droppar man i vid behov.

_MG_5321 _MG_5322

Jag blev det besatt av doften och skulle springa och köpa fler produkter ur ”Oriental” kollektionen men det var helt slut vart jag än kikade. Hemmet doftar så välkomnande och romantiskt på något sätt. Jag skulle köpa värmeljuset och doftstickorna till mamma i julklapp men dom var helt slut, jag blev så ledsen. Men dom är så söta och jag kommer fortsätta ha dessa underbara tofsar hemma, sen kolla om jag kan få tag i stickorna och ljusen.

_MG_5324

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin!
  Var just inne på Rituals på Stockholm C. Där fanns det flera lådor med tofsar kvar och även andra produkter i samma serie. Tack för en toppenblogg!

  Sandra 2016-01-06 12:41:58
  Svara
 • Jag älskar Rituals! Hade alltid bodyscrub och doftljus i deras Hammamserie hemma när jag bodde i Sverige.

  Camilla 2016-01-03 21:49:38
  Svara
 • Finns en jäkla massa kvar i Karlstads butiker. Kan skicka om du vill vettu

  Louice Abrahamsson 2016-01-03 15:19:24
  Svara
 • Tänkte just säga desamma som ovan. De finns ju kvar på deras Webshop så bara o klicka hem där 😉

  Natta 2016-01-03 09:06:21
  Svara
 • Hej Elin! Jag som många andra har inte missat att balmian släppt en sjukt fin hårborste liknande Mason pearson. När jag sökte runt lite såg jag även att de har hårprodukter så som schampo och balsam. Min fråga är om dessa produkter är bra för håret? Har aldrig sett att någon rekomenderat dom!

  Tack för en grym blogg! Kram Emma

  Emma 2016-01-03 08:00:49
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej!
   Balmain (Paris) för hår har funnits väldigt länge och har tyvärr inte blivit så stort i Sverige. Jag har sett borsten också, har suktat efter den för den är så fin. Jag har testat en olja från Balmain för längesedan men tror jag inte blev hooked eftersom jag inte kommer ihåg 😉 haha. Kanske ska höra av mig till dom så jag får testa och ge er en recension?
   Tack för du tittar in här <3
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-03 23:31:11
   Svara
 • Jag kan bara hålla med dig! Jag fick doftljuset i julklapp och ville ha fler produkter i serien. Tyvärr verkar de ju slut överallt i butik. Till min lycka finns de kvar på deras hemsida, kolla in där:) Kram

  https://se.rituals.com/sv-se/kollektioner/begraensade-upplagor/

  Hanna 2016-01-02 08:13:06
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!