Så får du en pastell Rosa/Aprikos Hårfärg

peach2

Hej vänner!

Jag har blivit helt hooked på pastell rosa/aprikos hår kan man kanske kalla det. När jag söker runt så kallar man det ”Peach Hair” eller ”Pastel Rose/Gold”, det är verkligen en blandning av allt. Jag har suttit och kollat på klipp på Youtube och det är inte så svårt men man måste vara en blekt blondin för att lyckas. Kom ni ihåg när jag tipsade er hur ni skulle bli pastell-blåa i håret? In och läs det inlägget för det är ungefär samma sak här bara en annan färg. Har skrivit precis hur ni ska göra där. När jag googlade på det så fanns det ett märke dom flesta använde och det är från Bleach London, någon av er som känner igen det?

bleachlondon

Här är tonerna som finns och efter mycket efterforskning så ska dessa färginpackningar vara dom bästa och som flest människor använder sig utav. Det går att beställa från deras hemsida och en flaska kostar ca 5 euro, billigt va? MEN, när jag ska välja land så fungerar endast England så dom skickar nog inte worldwide. Dock så finns det en sida som heter ”Bleach Worldwide” där som säger att dom inte är samarbetspartners med Bleach London men ändå skickar deras produkter, hmm? Känns inte som en professionell sida men jag låter det vara osagt. Jag vill verkligen få tag i dessa toner, någon som vet eller någon som ska till London snart och kan köpa med hem till mig? Haha, seriöst alltså?

peach3

peach1

Vem blir inte galen i dessa färger? Tänk er att det är vår, man kan endast gå i en vit stickad tröja men guldiga smycken och ett par bruna Timberlands till denna underbara hårfärg? Det är en semi-färg så den går ut successivt för varje tvätt som vilken färginpackning som helst.

TAGET?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Jag har själv velat prova dessa så jag kollade på boots international och där fanns det, vet dock inte ifall de har några reglar om vad som får skickas hit !:)

  http://m.international.boots.com/h5/cat_hub?path=%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2Fservlet%2FSolrSearchLister&searchTerm=Bleach+london&storeId=10553&catalogId=19052&langId=-1&stReq=1&unCountry=int

  Sandra 2016-01-19 15:15:40
  Svara
 • Jag ska till London om 2 veckor 😀 fast jag bor ju inte i sthlm så då får vi frakta det från gbg till sthlm? 😀 Blev själv sugen, har aldrig hört talas om det märket tidigare 🙂

  Mikaela 2016-01-05 15:04:11 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Denna färg är så snygg!! vet du hur revlons färgbomber funkar? Tänker på dem som är rosa, blå, orange… Funderar på ett testa en sån rosa i mitt blonda hår 🙂
  Kram Sofie

  Sofie 2016-01-05 13:50:40
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie!
   Eller hur 🙂
   Jag vet inte, jag har inte testat dom rosa-tonerna från Revlon. Men jag vet att Maria Nila har en rosa färgbomb som är grym, testa den. Lycka till! Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-05 23:12:30
   Svara
 • Hej! Det är så snyggt, L’oreal hade tidigare en korttidstoning (ca tre tvättar höll den) som fanns i Peach och i rosa, kanske inte lika intensiv som den ovan men funkade perfekt även på mig med naturligt oblekt blont hår, hittade den innan på kicks men nu finns den bara på lyko, http://www.lyko.se/loreal-paris/loreal-paris-recital-preference-blondis-soft-peach-pearl Håret blir gudomligt lent också!

  Frida 2016-01-05 09:47:48
  Svara
 • Jag har för mig att någon av de större märkena (L’Oreal tror jag) hade några pastellfärger för ett par år sen, var sjukt sugen på en rosa men fanns även en dom hette peach blonde har jag för mig. Vågade dock aldrig prova.

  Camilla 2016-01-05 04:01:30
  Svara
 • Hur tror du resultatet skulle bli även om man är brunett?? Får man en liten tint iaf eller är det totalt waste av pengar?

  Victoria 2016-01-04 23:42:02
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Hej!
   Oftast händer det inte så mycket på brunetter, blir mest bara dassigt eller så tar inpackningen på dom torraste delarna i håret. Så lite waste of money 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-05 23:21:37
   Svara
 • Hej!
  Jobbar I england och aker till Sverige ofta- kan beställa och skicka till dig- kontakta mig om du vill! Antar att du ser min mailadress?

  Nettan 2016-01-04 23:02:53
  Svara
 • Hej! Vilken tycker du är den absolut mest vårdande oljan för ett torrt, tjockt och frissigt hår? 🙂
  Kram!

  Jennifer 2016-01-04 22:59:55
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej!
   En vegans, ren, kallpressad arganolja – alla dagar i veckan. Gör underverk för hud och hår 🙂 Dock doftar den inte supergott men äsch, helt värt resultatet. Jag kan tipsa om en här: http://www.mjukhud.se/naturlig-ekologisk-harvard/harolja/naturlig-harolja
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-05 23:23:17
   Svara
 • Jag har beställt flera gånger från Bleach Worldwide. Låååång leveranstid! Mellan 3-4 veckor. Men värt det (har hittills inte hittat ngn annan webbshop som säljer det)

  M 2016-01-04 22:23:59
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Jasså, ja – jag läste något om det 🙂 Bra att veta, tack för input. Kramar

   Elin Johansson 2016-01-05 23:23:47
   Svara
 • SÅ snyggt det här men tror dessvärre att jag inte skulle passa i det allt för bra.

  Sofia Granath 2016-01-04 20:08:44 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!