Tunnhårig med flint till en tjock snygg lob

Hej vänner!

Jag måste bara tips och visa er en sak som jag själv tycker är helt genialiskt. Min älskade mamma förlorade mycket av håret efter alla oss fyra barn och har kämpat länge för att få tillbaka det men utan resultat. Eftersom min familj bor i Gävle så har jag svårt att fixa deras hår så hon går till en duktig frisör i Gävle som jag känner. Ni vet att jag älskar Hairtalk Extensions och dom har kommit med en produkt som heter ”Hairware” som är till för dom som lider av håravfall, alopecia eller någon annan hårsjukdom. Jag fick information om denna produkt för några månader sedan och jag har verkligen velat testa att sätta den och eftersom mamma var tvungen att sätta om den så testade jag.

_MG_5392

Den ser ut som en peruk typ, vi hade så roligt när vi hängde upp den överallt – haha.

_MG_5391

Den sitter med samma Hairtalk tejp med 10 fästen som täcker ”flinten”. Man trär igenom sitt eget hår mellan fästet och trycker ihop, sitter som berg.

_MG_5390

Den ser precis ut som en hårbotten, småhår, en mörkare bottenfärg och samma fina hår som allt annat från Hairtalk. Mamma har även vanliga fästen under Hairwaren som jag tvättade och satte om.

_MG_5387

Jag hade inget extra huvud med mig som gör att man håller koll på vad dom sitter så man får använda huvudet och göra ett eget system på köksbordet – haha.

mamma1

Jag fotade inne på kvällen och slutresultatet ute på dagen så blev lite konstigt med ljuset. Men ser ni? Jag är helt fascinerad över den här produkten, tänk dom människor som kanske har varit sjuk och tappat håret eller helt enkelt har ett hår som inte blir tjockare eller längre. Det var lite trixigt att sätta dit men så häftigt. Den finns i olika färger, former och den skräddarsys precis efter kunden.

mamma

Man sätter om den 4-6 veckor för bästa resultat, precis som med mitt hår. Jag är så glad för mammas skull, att hon kan få ett ”normalt” hår som vi andra oftast klagar på – att det är för tunt eller för kort osv. Tänk dom personer som inte har hår, eller ens har hår som täcker hårbotten – det är inte så roligt som kvinna.

Men hur coolt är inte detta? Har ni några funderingar så kontakta er frisör, eller Hairtalk så hjälper dom dig att hitta en frisör som jobbar med Hairtalk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Elin! Mitt hår är en enda stor röra! Min naturliga färg är en ganska mörk varm brun, innan sommaren så gick jag till en frisör för att jag ville ha lite ljusare hår som inte skulle ha en för varm ton, men det blev väldigt oranget. Mitt hår är väldigt tjockt och växer som ogräs så Nu undrar jag vad du tycker att jag ska göra eller om du vet nån bra frisör i Gävle som jag kan gå till. vad kan man göra och vad tror du passar mig bäst? Jag har väldigt varm hudton och bruna ögon. Tack för en jättebra och inspirerande blogg! Kram <3

  Wilma 2016-01-17 20:31:27
  Svara
 • Hej Johanna,, tänkte bara tipsa att du via din dr el sjukhuset kan få rekvision som gäller hos perukmakare. För pat med alopecia finns det hårersättning som man klipper och klistrar på dem kala fläckarna. Dessa håller 6 månader och ser precis ut som ens egna.
  Hoppas detta är till ngn hjälp.
  MVH

  Mp 2016-01-17 06:30:00
  Svara
 • Hej! Jag lider av alopecia areata samt kraftig håravfall/tunnhårighet så blev väldigt glad när jag såg att du skrivit om denna mirakelprodukt. Problemet är att jag inte hittar den någonstans? Skulle du kunna länka den? 🙂

  Johanna 2016-01-14 22:53:25
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej!
   Men vad roligt att du hittat hit 🙂 Detta är en behandling som du gör hos en frisör som är utbildad inom Hairtalk. Jag skulle rekommendera dig att maila Hairtalk och be dom om råd och vart du kan finna en frisör i ditt område som jobbar med Hairtalk Extensions. Lycka till nu och hör gärna av dig efter behandlingen. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-14 23:18:04
   Svara
 • Hej! Jag är endast 20 år och lider av samma problem som din mamma:/ skulle du kunna länka till produkten?

  Clara 2016-01-07 07:37:29
  Svara
 • Wow vad fint det blev! 😀

  Emmy 2016-01-04 23:03:43
  Svara
 • Blev ju jätte naturligt och fint! Bra att veta att det finns denna hjälp om man behöver. Hoppas din mamma blev nöjd hon är jätte fin! Kram och god fortsättning

  Sofia 2016-01-04 17:43:44
  Svara
 • Så fint o bra för en del. Har långt men ej så tjockt hår har du lite bilder o visa på uppklippt långt hår önskar dej en bra fortsättning på det nya året.

  maria g 2016-01-04 14:04:13 http://spray
  Svara
 • God fortsättning och tack för en trevlig blogg. Finns det fortfarande inte chans att få en tid hos dig för en makeover?
  Vore kul om du kunde tipsa oss vilken frisyr som kommer att vara inne år 2016? hälsning Bibi och mina två chihuahuor hälsar….

  Bibi 2016-01-04 10:32:54
  Svara
 • Så fint! Vilken produkt 😀

  Johanna 2016-01-04 08:50:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!