Kur för dig med torra läppar

God morgon!

Hur mår ni? Är det bara jag som känner att det är svårt att komma igång efter ledigheten? Jag har massor att göra men jag vet inte vart jag ska börja, jag vill boka en resa men kommer inte ha tid (tror jag?), jag har sagt att jag måste tvätta håret i flera dagar men gjorde det igår morse. Testade ni hårbottens-kuren föresten? Jag masserade in oljan i hårbotten och dränkte längderna, sov med oljan och tvättade igenom håret med ett nytt schampo som jag bara måste visa er sedan. Men samtidigt som jag renoverade hela mig själv i duschen så testade jag ett nytt läpp-kit som jag köpte när jag var ute och jul-handlade. Jag fick även tipset av fina Annica som hade testat det.

BLISS FABULIPS KIT
Pris: 565 kr 

_MG_5452

Detta är ett kit som innehåller rengöring, skrubb, lip-plumper och läppbalsam. Dom finns också att köpa separat om man endast vill använda en viss produkt. Kuren görs i fyra steg och jag tänkte visa er här nedan.

steg1

1. FABULIPS LIP CLEANSER

– Först rengör man läpparna med någonting som först ser ut som en kräm men sedan löddarr upp och rengör samt ta bort orenheter och makeup.

steg2

2. FABULIPS LIP SCRUB

– Jag sköljer bort steg 1, och sedan börjar jag skrubba läpparna i några minuter. Denna gör verkligen läpparna lena och mjuka.

steg3

3. FABULIPS LIP PLUMPER

– Sköljer av steg 2 och torkar bort allt med en handduk. Sedan applicerar jag en plumper som sticker lite och förstärker läppkonturen.

steg4

4. FABULIPS LIP BALM

– Sista steget är återfuktning i form av ett läppbalsam. Denna använder jag varje dag och natt för att hålla läpparna mjuka.

lip

Här har vi ca 10 minuter efter jag lagt plumpern. Jag märkte och visst är den en liten skillnad? Framförallt är läpparna mjuka, lena och återfuktade. Jag har väldigt mycket egna pigment i läpparna så nu behöver jag knappt läppstift om jag skulle sminka på mig efter denna behandling. Så nöjd och det är lite roligt med dessa steg. Ett hett tips för er där hemma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Jag har en fråga till dig jag hoppas att du kan svara på. Varje gång efter jag har tvättat mitt hår blir det så trassligt. Jag kan aldrig tvätta håret som vanligt med bara schampo och balsam, utan måste alltid ha hårinpackning så att jag kan reda ut håret. Sen när jag väll kammar ut håret när det är blött tappar jag SÅ himla mycket hår. Plattar eller fönar nästan aldrig håret och bleker bara utväxten kanske 3 gånger per år, vad kan jag göra?? Väldigt tacksam för svar!

  Kajsa 2016-01-05 11:26:01
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Hej Kajsa!
   Absolut 🙂
   Det låter som du kanske har obalans i kroppen samt brist på vitaminer och minderaler. Jag skulle nog rekommendera dig att gå och klippa igenom håret ordentligt, göra en dunderinpackning med olja hos frisör. Be frisören massera igenom hårbotten hårt och ordentligt så du får igång stimulansen i hårsäckarna. Är man inne i en stressig period eller om man har hormonella problem så kan kan tappa mycket hår under en period. Lycka till nu! Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-05 23:18:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!