Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RONZE: Färgtrend 2016

ronze

Bildkälla: Getty Image

Nu är det dags att välkomna en ny hårfärgs-trend 2016 – RONZE! 

Jag hade på känn att det skulle poppa upp en djup, pigmenterad hårfärg på våra kändisar men jag trodde den skulle gå mer mot brun. Jag blev jätteglad när jag satt och trendspanade för 2016 och hittade denna hårfärg. Det är en blandning av röd och brons – RONZE!

Denna djupa koppar färg är perfekt för dom med ljusare hys om vill ha lite mer lyster och färg i ansiktet. Men den passar också till dom varmare hudtonerna.  Ögonen poppar fram på ett helt annat sätt och till våren och sommaren, när vi börjar bli lite solbrända på kroppen så kommer denna hårfärg briljera. Jag hoppas på pigmenterade hårfärger till våren och inte dom vanliga blonda tonerna som man är van att se.

ronze1

Bildkälla: Getty Image

Om man är ljushårig och vill bli ronze så kan ni kika på Beyonce (t.v) som är lite ljusare koppar, brons men solblekta längder. Vill man gå lite rödare så bär Katy Perry denna look helt magiskt bra (som vanligt). En mer traditionell brons/koppar färg på en tjej med gröna ögon så kan ni kika på bilden längst till höger.

Visst är denna ton helt fantastisk? Någon som är sugen? Vill ni har mer trendtips för 2016 så kan ni kika in HÄR och HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Typ snyggaste hårfärgen som finns!!

    ErikaJ 2016-01-06 17:54:33
    Svara
  • Hejsan elin! Jag har en fundering. Jag har salongsfärgat hår, frisören använde färgen 4/77 (wella) I mitt hår så jag har ganska så mörkbrunt ganska varm ton. Jag har svårt med att hitta rätt färg på färginpackning. Jag har velat testa maria nila palett color refresh. Men tycker att de bruna nyanserna hon har verkar för ljusa. Skulle verkligen uppskatta om du har några tips.kanske har du någon annan rekommendation. Kram kram

    Matilda 2016-01-06 11:10:12
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!