Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på en enkel twistad håruppsättning

_MG_5506

Jag har aldrig varit mycket för flätor men någonting som jag älskar är att twista eller snurra håret. Jag tycker flätor blir lite för gulligt för mig personligen men att snurra håret passar mig väldigt bra. Denna halvuppsättning är enkel att göra och man får känslan av att håret är uppsatt men ändå utsläppt. Jag brukar jobba i denna frisyr så slipper jag få massor med hår i ansiktet. Att få till någonting enkelt i vardagen är svårt och det blir oftast samma sak, men denna frisyr kan vardagen inte bli enklare.

Hur brukar ni har håret till vardags? 

_MG_5507 _MG_5518 _MG_5512

Man behöver två genomskinliga snoddar, thats it. Ett bra alternativ dagarna innan man ska tvätta håret!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Kan inte du göra en tutorial på hur man gör en snygg låg knut? 🙂

    Alva 2016-01-07 20:05:29
    Svara
  • men wow så fint! enkel är inte första ordet man tänker på när man ser den 😉

    ISA 2016-01-07 19:46:37 http://isabyl.devote.se
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!