Hon bär upp frisyren så bra

bella

Ser ni denna magiska tjej? Jag var bara tvungen att flika in detta inlägg med att säga att varje gång jag går in på Bellas blogg och ser en selfie hon tagit så blir jag så rörd. Att klippa av sig håret är en stor sak, för många. Bella var så skön, hon sms:ar mig kvällen innan och visar en bild på en lob-frisyr och typ ”Nu kör vi”. Oftast när jag gör makeovers där att klippa av sig håret är innehållet så brukar jag ha kontakt med mina kunder innan, vänta 1-2 gånger innan vi verkligen kör.

Ju längre tiden har gått och ser hur hon bär upp frisyren med barn, hus och en fantastisk karriär är så roligt att se. Själv får jag lägga flera timmar på att locka håret, men jag älskar det visserligen. Vill ni se hur man stylar en lob så kan ni klicka HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack så mycket för tipset om davines, älskart! Tänkte fråga en till sak. . Jag använder aldrig hårfön eller värmeverktyg, har varken tid eller prioriterar det. Men jag tänkte höra vad du anser kan vara den bästa produkten att styla till håret med utan sånt? Något som man liksom kramar in i håret som inte tynger ner men ändå vårdar/håller håret i schack. Mitt är sååå flygigt och jag får inte till det…
  .jobbar som ssk så gärna tips på fina frisyrer med som är tillräckligt korta för att inte behöva sättas upp när jag atbetar. 😉

  Thérése 2016-01-12 17:32:05
  Svara
 • jag hade inte varit inne på hennes blogg på länge och hamnade där av en slump och blev jätteinspirerad att klippa en lång page. jag till och med sparade ner några bilder bara för att ha nåt att visa frisören sen. (hoppas det inte var för creepy :D). supersnyggt! något särskilt jag borde säga till frisören om jag vill ha bellas frisyr?

  Sofia 2016-01-10 10:09:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!