Gråa Naglar / UPDATE

naglar

Hej mina vänner! 

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen i helgen men jag har suttit dag och natt med annat jobb. I veckan har jag varit och fixat naglarna hos Celina och sedan har jag varit på en inspelning som kommer att publiceras denna månad. Jag hoppas ni kommer älska det, det är något helt annat och ni får se mig på ett annat sätt. Ni som följer mig på Snapchat fick nog en liten hint igår, jag heter StyleElin där om ni vill hinna gå in och se sen (:

Imorgon börjar jag jobba på salongen igen och det ska bli helt fruktansvärt kul, efter tre veckor borta från salongen så känner jag att jag aldrig skulle byta ut det jobbet mot något annat. Nu ska jag fixa det sista och umgås med min pojkvän så ses vi imorgon (: Hoppas ni har en underbar kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Jag är ganska mörk i min egen hårfärg men jag brukar göra blonda slingor (hos frisör). Men jag får snabbt utväxt och har sett att man kan använda Någon form av root rescue, typ den från loreal. Hur funkar det? Är det skadligt för håret på något vis? Jag vill ha nått som jag kan ha i ibland bara, inte varje dag.
  Tacksam för svar!

  Sara 2016-01-11 01:07:27
  Svara
 • Först o främst, tack för en kul o inspirerande blogg. Alltid kul o läsa:)

  Jag har en fråga, om man ska till frissan o bara vill fräscha upp sina längder på ett mörkt hår men inte vill lägga i ytterligare en toningen (med risk för att bli ännu mörkare o mättat) vad kan man göra istället då? Gör man en nyansering?

  Nathalie 2016-01-10 22:55:01
  Svara
 • Snygga 🙂

  Sanna 2016-01-10 16:26:20 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!