Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så har du håret på gymmet

Som ni säkert sätt på Instagram så har dessa flätor verkligen tagit över modetjejerna, träningstjejerna och tonåringarna. Dom kallas Boxer Braids och jag tycker att dom är perfekt att bära på gymmet. Nu när vi tränar så vill vi se snygga och trendiga ut, så trendigare än såhär blir det inte. Det är lite roligt för att när jag själv går och tränar så slänger jag upp håret i en hästsvans och får sätta om tofsen 17 gånger när jag springer på bandet. Sen ser jag snygga tjejer med flätor, knutar och halvuppsättningar – då blir jag så glad. Jag ska bli bättre och jag ska hänga med dom snygga tjejerna med flätorna på gymmet, haha. Men jag har tagit fram några inspirationsbilder så ni får lite tips på hur ni kan träna med stil alá 2016.

boxerbraids

Via: The Beauty Department

braids2 braids

Photo: Steve Meddle/REX Shutterstock &Photo: Everett Collection/REX Shutterstock

Det roliga är också att när man har tränat klart så kan du duscha kroppen, sminka på sig, sätta på sig en klänning och gå ut och festa med vännerna. Eftersom dessa flätor är så pass populära, snygga och coola så är dom perfekt för fetsten också.

Men med handen på hjärtat, HUR har ni håret när ni gymmar? Är det svansen som jag har eller hur gör ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Knut vid spinning (Jag svettas extra mycket då, speciellt runt ansikte, halsen, ryggen, axlarna. Då känns det så äckligt om håret hänger där).. och oftast hög hästsvans vid alla andra träningspass (Ser till att de två tofsarna inte är lösa, så att tofsen inte åker ner).

  Izabella 2016-01-20 00:34:29
  Svara
 • Snyggt! men hur ska man kunna göra en inbakad fläta själv?

  Malin 2016-01-14 12:02:15
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Det är lite svårt, jag önskade jag kunde visa på mig själv men mina extensions sitter i vägen mot botten där flätan ska vara tajt. Men jag ska försöka och se om jag kan visa på ena sidan bara 🙂 Återkommer med det. kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-14 23:11:05
   Svara
 • Jag har sjukt tjockt hår och har alltid haft långt hår innan, vilket gör att om jag sätter upp fet i hästsvans är det överallt. Jag har med handen på hjärtat alltid haft inbakade flätor när jag tränat så länge jag kan minnas haha. Kul att det blivit en trend

  Vilma 2016-01-13 17:58:38
  Svara
 • Brukar sätta upp halva håret 🙂

  Men fattar aldrig hur man gör såna flätor kan bra göra vanlig och fiskbensfläta :/

  katarina 2016-01-13 09:13:54
  Svara
 • En enkel vanlig fläta eller högt uppsatt hästsvans/knut. Har även haft två tofsar på sidorna ibland hahah känner mig som en skolflicka men ärligt så e det skönt och luftar väldigt bra. Jag har extremt tjockt hår

  maria 2016-01-13 02:36:11
  Svara
 • En enkel vanlig fläta eller högt uppsatt hästsvans/knut. Har även haft två tofsar på sidorna ibland hahah känner mig som en skolflicka men ärligt så e det skönt och luftar väldigt bra. Jag har extremt tjockt hår

  maria 2016-01-13 02:35:45
  Svara
 • Slarvig knut mitt på huvudet men hårt fastsatt. Allt annat stör i någon övning.

  Greppar inte flätor alls. Skulle gärna lära mig men inte innan träning. Då skulle jag ha träningsvärk innan jag kom till gymmet.

  Emelie 2016-01-12 22:31:19
  Svara
 • Jag sätter upp håret i en hästsvans och så flätar jag håret sen 🙂 Kan inte ha en vanlig hästsvans för håret blir så tovigt då…

  Emelie 2016-01-12 16:36:39
  Svara
 • Hej,
  Jag har oxå lugg som jag vill behålla och samtidigt tvätta håret så sällan som möjligt. Jag brukar dock tvätta bara luggen, i handfatet, efter träning eller på morgonen. Jag tänker att jag ändå klipper av luggen hela tiden och att det inte är lika farligt att slita på luggen med några fler tvättar än att tvätta hela håret oftare.
  Så jag sätter upp håret och tvättar luggen under kranen samtidigt som jag ändå tvättar ansiktet.

  Jennifer 2016-01-12 13:27:25
  Svara
 • Fläta!

  ErikaJ 2016-01-12 11:57:33
  Svara
 • Brukar köra på den klassiska hästsvansen, dock har jag den ganska högt upp på huvudet 🙂 Tycket det både är snyggt och enkelt!

  Anna 2016-01-11 17:45:06
  Svara
 • Jag brukar oftast ha hästsvans eller i en boll/knut men ibland om jag har tid och lust har jag flätor, det är både snyggt och skönt då håret inte åker ur och hänger i ansiktet! 🙂

  josefin 2016-01-11 15:25:06
  Svara
 • Jag hade alltid uppsatt innan men fick alltid göra om tofsen hundra gånger vilket blev sjukt irriterande. Men nu senaste dagarna har jag gymmat med inbakadeflätor vilket är mycket mer bekvämt och snyggt för den delen! Man kanske ska testa sig på utbakadeflätor också? 😀

  Hanna Karlsson 2016-01-11 15:23:11 http://nouw.com/hannakarlssonn
  Svara
 • Oftast i hästsvans eller fläta. Önskar jag kunde göra roligare frisyrer på mig själv. Får köpa en docka och öva på 😉

  Emma 2016-01-11 14:30:25
  Svara
 • Oftast svans och ett hårband, men fläta och knut händer också ibland.

  Discoduckan 2016-01-11 13:44:44
  Svara
 • Snyggt 🙂 Men HUR gör man sånna flätor på sig själv??

  Sofia 2016-01-11 12:44:26
  Svara
 • Jag brukar fläta luggen och ha resten i en hästsvans 🙂

  Maja 2016-01-11 12:39:44
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en inspirerande blogg! Det är lite svårt för oss med lugg – dels att inte svetta ner luggen på gymmet, dels att gå länge mellan hårtvättar. Har du några tips på hur man undviker dessa problem? Luggen måste jag behålla, blir snyggast när man har hög panna. Kram Elin

  Elin 2016-01-11 12:22:49
  Svara
 • Har typ alltid en utåtbakad fläta, så tydligen är jag superinne! YEY! 😀

  Juliaa 2016-01-11 10:42:01
  Svara
 • Här är det svans som gäller, dels för att jag är lat men också för att mitt hår är så tunt att om jag skulle fixa såna flätor så skulle jag se mer eller mindre skallig ut på vissa ställen 🙂

  Marie 2016-01-11 08:32:18 http://www.frokenmarre.blogspot.se
  Svara
 • Alltid hästsvans eller knut, kan inte ha något hår hänga löst. Jag skulle bli galen om det klistrar sig i ansiktet eller piskar mig i ansiktet! När jag hade kortare lugg flätade jag alltid luggen för att få med allt hår 🙂

  Therese 2016-01-11 08:30:05
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!