Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Krispigt blond 2016

_MG_5671

Hej hjärtan!  

Detta inlägg skulle kommit upp igår kväll men min dator strulade och kunde inte få in några bilder alls så jag ligger rätt efter i schemat. Men igår hade jag min fina Andrea hos mig, lillskruttan. Hon har varit i Thailand i tre veckor och hennes hår behövde en uppfräschning, dock inte mer än så för mirakulöst sätt så hade hennes hår inte tagit någon större skada. Jag klippte hennes hår precis innan hon åkte för att säkra upp kvalitén, kanske det som gjorde det?

_MG_5676

Det är så sjukt, jag säger varje gång till Andrea ”Du har aldrig varit snyggare i håret, haha” men man märker verkligen hur frisör och kund förändras tillsammans. Vi skapar något tillsammans som passar Andrea och hennes hår. Men visst blev det fint? Jag färgade en ny bottenfärg, slingade upp längderna i en balayage teknik samt klippte topparna. Valde en kall, krispig beigeblond ton och volymfönade håret med två rundborstar samtidigt.

_MG_5674 _MG_5685

BTW – SÅG ni vad jag la upp på Instagram (StyleElin) igår? AHHH – jag har längtat att få säga det till er men jag kommer skriva ett inlägg om det senare. Mitt 2016 kunde inte börjat bättre. Men hur mår ni? Har ni börjat jobba/plugga än?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin! Visste du att Guy Tang kommer till Göteborg i Mars och har sin Hair Show? Hur kul hade det inte varit och gå?!?

  Enis 2016-01-13 06:50:35
  Svara
 • Hej Elin!
  Tack för en jätte bra blogg, älskar den och får så många bra tips och bra att tänka ifrån dig.
  Jag har ett litet problem som jag önskar tips på, och det är mitt bebishår! Har en del i nacken och det blir så fult när jag sätter upp håret. Ser nästan ut som jag har misshandlat det. Att sätta upp det med bara spänne funkar inte heller.

  Har du något tips?

  Emma 2016-01-12 17:21:46
  Svara
 • Kan man boka tid att färga med dig eller tar du inga nya kunder?

  Linnea 2016-01-12 14:38:22
  Svara
 • Hej! Läste på Annicas blogg om nån ny produkt från GHD, och där i instruktionerna stod det att man skulle tvätta håret med schampo, handdukstorka håret och sen ha i krämen. Men ska man inte alltid avsluta med balsam innan man hoppar ut ur duschen? 🙂 eller fungerar krämen som ett balsam? 🙂
  Tack för en grym blogg!
  Kram!

  Jennifer 2016-01-12 13:32:22
  Svara
 • Hej jag undrar varför du alltid färgar hårbotten så mörkt?
  Skall det vara så stor kontrast? Jag tycker det är snyggare mot ansiktet när det är mörkare. När jag var o färgade håret så hade jag samma färg uppe som nere såg lite ut som tore skogman hihi

  Bibi 2016-01-12 10:53:32
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag behövde ett nytt värme och Leave in-spray och köpte produkten du rekommenderade Redkin United.
  Men När jag använder den så bli mitt hår alldeles statiskt, hjälp!
  Jag har fint, ofärgat hår. Torkar produkten ut mitt hår eller varför blir mitt hår så statiskt?

  Emma 2016-01-12 10:09:43
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag är blond & får jämt gult hår efter ett tag. Det är alltid skitsnyggt & kallt när jag kommer från frisören men det vill inte hålla mellan gångerna utan drar sig till det gula hållet. Har vart hos flera frisörer och jag måste bara inse att mitt hår inte vill hålla sig. (Detsamma gäller när jag är brunhårig) Jag har använt både revlon (platina) & maria nilas (pearl) färginpackningar men de funkar inte på mig även om de sitter i 20 minuter..

  Har läst att Davines produkter ska vara bra, hur är deras silver schampo & balsam? Något du testat?
  Eller har du något annat supertips? Skonsam nyansering hemma? Vill så gärna vara någorlunda kall mellan gångerna..

  Therese 2016-01-12 09:05:09
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en liten fråga som jag har funderat på ett tag
  Jag använder ju torrschampo ganska mycket eftersom mitt hår blir fett såå fort och jag vill ej tvätta håret mer än 2ggr/veckan.
  Går det bra att färga utväxten trots att jag har en del torrschampo i? Eller ska håret vara helt fri från sånt innan? Har inte vågat chansa, men skulle varit skönt att slippa tvätta det innan utväxtfärg.
  Ha en bra dag!

  Linda 2016-01-12 08:36:00
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!