Sveriges första hårtvodd – 25|50

IMG_8868

Ä N T L I G E N!!!!!!!!!

Detta mina vänner, det är helt galet. Men jag ska avslöja ett av många projekt jag ska syssla med detta år och det första är att jag och min vän/kollega ska lansera en Hår-Tvodd. Ni hörde rätt, hur galet är inte detta? Jag har suttit inne med detta i ett halvår nu och äntligen kommer snart första avsnittet komma upp. Det är inte helt bestämt när första avsnittet lanseras men jag tror i mitten på nästa vecka. Vi kände att det saknades någonting i podd, tvodd eller tv-världen och det är rörligt om skönhet – särskilt hår. Skönhetsindustrin omsätter ca 250 miljarder dollar per år och det säger ganska mycket om hur stort ämnet är? Även fast det finns många skönhetsbloggar/forum så tycker jag ändå att det är mest fokus på smink och vi vill få fram mer hår och skönhet i alla kategorier.

Denna tvodd kommer handla om mode, trender, skönhet, smink, hår, hårtips, kläder, träning, mat etc. Som ni just läste så alla dessa ord sammanfattar skönhet tycker vi och därför vill vi prata om det. Vi kommer tipsa er om nya trender, lära er olika hårknep, frisyrer, hur vi som frisörer kan hjälpa dig som kund med användbara tips hos frisören. Vi kommer diskutera mycket, vi kommer svara på frågor, vi kommer göra intervjuer, vara utomlands, hissa och dissa och ni kommer kunna vara med och påverka programmet. Detta och mycket, mycket mer kommer ni få se. 

Jag skulle kunna skriva en novell till er för jag är så exalterad och jag har redan sett första programmet och ni som känner mig redan kommer nog tycka att jag är lite mer chill och mer personlig än vanligt. Sen ska ni få lära känna Janne, som är en av dom finaste personerna jag känner. Jag kommer hålla er uppdaterade om hur och vart ni kommer att kunna se avsnitten, men tills dess kan ni gärna följa oss på Instagram – the25.50

HUR KUL SKA INTE DETTA BLI? Jag har bloggat länge och det känns som ni är mina bästa kompisar och nu ska jag snart överraska er med detta. Jag är sjukt nervös för vad ni ska tycka, men jag hoppas ni kommer tycka det är lika roligt som mig.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Åååh va kul!!

  Julia 2016-01-14 11:12:35 http://www.vipklipp.blogg.se
  Svara
 • Åh vad roligt 😀

  Sanna 2016-01-14 10:31:17
  Svara
 • Guud så kul! Längtar som tusan tills första avsnittet!
  Är själv frisör så älskar att läsa din blogg! Får massvis med inspiration, love it!
  Så detta tror jag kommer blir super!

  Miranda 2016-01-13 22:36:47
  Svara
 • Hej Elin!
  Måste först skriva att du är SÅ vacker! Det skulle vara riktigt uppskattat om du gjorde en turtorial om hur du sminkar dig eller iallafall delar med dig i ett inlägg hur du gör och vilka produkter du använder. Använder du dig av contouring? Vilket märke på paletten? Hoppas att du kan svara på detta 🙂
  Kram

  Kajsa 2016-01-13 21:21:20
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Hej Kajsa!
   Men alltså, TAAAACK!!!!!
   Ja men absolut, skriver upp det i idé-boken 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-14 23:04:00
   Svara
 • Men ÅÅHH vad kul!! Ska bli sjukt spännande att se! 😀

  Hanna Karlsson 2016-01-13 19:42:43 http://nouw.com/hannakarlssonn
  Svara
 • Vad kul! Tack vare din blogg mitt hår har blivit så bra! 😀

  Linda 2016-01-13 18:40:13
  Svara
 • Haha, gammal som jag är (27) fick jag googla tvodd! Nu har jag gjort det och säger bara: kul Elin! 🙂 Detta ska följas!

  Veronica 2016-01-13 18:08:06
  Svara
 • Jag är född 86 och ibland känner jag mig gammal 😉
  Allt det där med instagram, snapchat och poddar hit och dit jag vet inte riktigt vad det är eller hur man gör 🙂 men en sån här grej kan jag inte missa. Så tack för moroten som hjälper mig att inta den yngre generationens verktyg ;P

  Helen 2016-01-13 17:58:06
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Haha, jag är 25 år och känner mig gammal 🙂 Vad roligt att du är taggad, kommer bli så bra. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-14 23:19:10
   Svara
 • men gud vad kul!!

  Daniella Caspian 2016-01-13 17:32:21 http://forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga som jag verkligen hoppas att du vill och kan svara på!
  Det är så att min naturliga hårfärg är typ ljus brun/kastanjebrun och i höstas gjorde jag misstaget att färga det mörkbrunt(hemma). Detta tyckte jag inte höll i sig så jag färgade det igen (hemma). Mycket av färgen har gått ur, men det är fortfarande mörkt. Jag vill dock inget hellre nu än att få tillbaka min naturliga hårfärg. Finns det någon chans att få tillbaka den, trots att det stod permanent färg på paketet? Hur fungerar avfärgning? Jag ska ta studenten i vår och vill verkligen ha min egna färg till balen och studenten så jag är lite i panik just nu!

  Hoppas verkligen, verkligen att du vill svara på detta!
  Tack på förhand!

  linnea 2016-01-13 17:19:57
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Hej Linnea!
   Mitt råd till dig är att gå till en frisör som hjälper dig. Har man hemmafärgat håret så är det väldigt svårt att få bort den färgen samtidigt bibehålla hårkvalitén. Så gör inget dumt utan gå till frisören så hjälper hon/han dig så du blir nöjd och känner dig fin inför studenten 🙂 Ett tips bara är att det kommer ta några gånger innan hemmafärgen är borta och du får den färg du vill ha, så bra att börja redan nu. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-14 23:21:59
   Svara
 • Jag som inte är så insatt, vad är tvodd? det låter jättespännande!!

  Carola 2016-01-13 17:04:58
  Svara
 • Åh men gud vad himla roligt! Kan knappt vänta tills första avsnittet kommer ut! Stort grattis! 😀
  Kram!

  Jennifer 2016-01-13 16:35:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!