Kall – Mocca – Hårfärg

mocca

Alltså, jag måste bara visa er detta magiska hår på min underbara kund Mia. Jag jobbade sent igår och fick avsluta kvällen med en tre timmar lång behandling med Mia, hur härligt?! Hon har varit i Australien och hennes ljusbruna/mörkblonda hår hade blivit ”halm-gult” som jag brukar kalla det och vissa delar var även ljusgula. Vi ville ha tillbaka den lite mörkare botten, dom kalla, moccatonerna som Mia passar så bra i.

mocca2

Jag färgade in nyanser som går ihop bra med varandra, några fler tunna slingor för mjukheten och ett steg mörkare bottenfärg för djupet. Lät några delar vara blonda men nyanserade in mycket i kall, beige, mocca vilket blev så fint. Sedan klippte jag igenom håret, volymfönade med två rundborstar och avslutade med att locktånga (32mm) några delar.

Hur avundsjuk blir man inte på detta hår?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ojojoj vilken läcker hårfärg!! Jag har gröna ögon och har kall/medium ton och är mediumljus i hyn, tror du detta skulle passa mig? Mitt utgångsläge är mellanblont hår med både kalla och guldiga slingor, något tips på vad jag kan säga till min frisör så hon förstår vad jag menar eventuellt tips på hur hon kan göra? Kram!

  Amanda 2016-01-16 18:11:53
  Svara
 • Wow!! Fantastiskt fint! 🙂 🙂
  Tänkte passa på att fråga en sak lite snabbt om det är ok? Finns det nån bra olja eller liknande att ha i när håret är inte är blött? Jag har fint och tunt hår men lite skadat efter färg och blek så det är torrt i nedre längderna och i topparna. Har alltid i leave-in spray och olja i blött hår innan jag fönar det (tvättar håret 1-2 ggr/vecka) men det känns att det behövs nåt mer typ dagarna efter tvätt. Hoppas du har tid och möjlighet att svara 🙂
  Kram

  Maria 2016-01-16 12:49:11
  Svara
 • Snygg färg 🙂

  Sanna 2016-01-16 00:01:27 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara
 • Supersnyggt! Hade varit spännande att se en före-bild…

  Ida 2016-01-15 07:03:51
  Svara
 • Lotta – Jag tror inte Elin menar att hon använder båda borstar SAMTIDIGT. Då hade hon nog behövt mer än 2 händer 😛

  Josefin 2016-01-14 18:00:36
  Svara
 • Hej!
  Underbar blogg! Följer för att lära mig ta hand om mitt eget hår. Tack snälla för att orkar o vill visa hur man gör vissa saker! Uppskattar det verkligen. 🙂 Men jag måste fråga.. Är du superwoman? Hur volymfönar man med TVÅ rundborstar samtidigt? Stående ovation!

  Lotta 2016-01-14 17:08:40
  Svara
  • Svar på Lottas kommentar.

   Hej Lotta!
   Tack snälla du, självklart 🙂 Jag är här för er skull, ingen annans. Haha, nej. När jag fönar med två borstar så menar jag att jag låter ena rundborsten sitta kvar i håret och svalna medan jag fönar nästa del. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-14 23:15:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!