Underbart läppstift från Emité

God morgon! 

Tack snälla för alla kommentarer igår om våran nya tvodd. Jag är så otroligt glad över att ni är taggade och att ni ska tycka det är roligt (: Det värmer så mycket i mitt hjärta. Men idag tänkte jag tipsa er om ett läppstift som jag fick i ett pressutskick i veckan, det är från Emité och jag blev helt kär i det. Jag tycker om läppstift som är krämiga och återfuktar. Detta läppstift har en helt vegetabilisk formula som är berikad med vårdande växer som Candelilla-vax, vilket mjukgör och skyddar torra läppar. Dom är helt fria från mineraloljor, cykliska silikoner (D4, D5 och D6) och självklart inte testat på djur.

EMITÈ Pure Lipstick
I färgen: Hone
250 kr

_MG_5773

Färgen är helt magisk. En blandning av nude och rosa, perfekt i min smak!

_MG_5787 _MG_5781 _MG_5777

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vad heter färgen på läppstiftet?! Grymt snyggt!

  Johanna 2016-01-18 11:24:43
  Svara
 • Snyyygtt!

  Jeanette 2016-01-17 18:47:37 http://www.jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • Tycker du alltid får till en sån bra makeup! Kan du inte göra en tutorial där du visar din vardags sminkning och tips på produkter? Din bas ser så bra ut 🙂

  Sabina Hylander 2016-01-14 16:33:13 http://sabinahylander.devote.se/
  Svara
 • My god bild nr 2….du är supervacker!
  Btw, riktigt bra bildkvalité på bilderna, kul som läsare att kika på 🙂

  Helen 2016-01-14 15:15:49
  Svara
 • Hej Elin,

  Jag undrar en liten sak. Jag körde i olivolja i håret och det blev superbra av det. Dock vill jag ha en kall ton i håret och jag tycker att det gjorde det lite gulare. Därför undrar jag om kokosolja har samma effekt? Eller om du har något annat tips i oljväg? Tack, jag har sträckläst din blogg till sida 70 nu haha.

  Hej 2016-01-14 08:51:31
  Svara
  • Svar på Hejs kommentar.

   Hej! Haha, roligt du är 🙂 Gud vad kul.
   Har du väldigt blekt och slitet hår så drar det åt sig allt du applicerar i håret vilket kan ge missfärgning, behöver inte vara olivoljan. Ett tips är om du värmer upp kokos-olja i mikron, så den blir rinnande. Sen lägger du i lite honung, blandar runt och masserar in det i hela hårbotten och på längderna. Låt sitta i en timme och sen tvätta ut. Men olivolja är riktigt bra faktiskt 🙂

   Elin Johansson 2016-01-14 23:07:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!