Ashy Ljusbrun Hårfärg in my <3

_MG_5800

Hej vänner!

Har ni en bra helg? Jag ska dricka upp kaffet här och bege mig till inspelning av våran TVODD!!! Första avsnittet kommer släppas på eftermiddagen på onsdag så är så spänd så ni förstår inte. Köp hem något gott efter jobbet och förbered er för ett 30 minuter långt avsnitt, det kommer i alla fall jag göra. Men denna vecka har varit galen på salongen, det är dessutom 100 minusgrader så att springa iväg för att köpa lunch gör jag helst inte.

Men jag måste få visa er denna underbara hårfärg, en kall ljusbrun bronde. Som ni vet så älskar jag att färga dessa hårfärger och jag märker att året har väckt mina kunders pigment-begär. Jag trodde att mina kunder skulle komma nu i januari och säga ”Nu ska jag bli blond till sommaren” men nej då, det är varma, pigmenterade och djupa hårfärger som still going strong. Jag är jätteglad för håret mår bättre av att färgas med oljebaserade hårfärger i olika toner istället för att dränka hela håret i blekning.

bronde

När jag fotar på morgonen när det är ljus så blir bilderna lite ”blåa”, det här ljuset är inte och leka med. Jag jobbar på en väldigt ljus salong men led-lampor och väldigt mycket dagsljus, bra tänker ni men det är så svårt att få till bra ljus. Får nog dra ner färgtemperaturen lite tror jag, jag vill liksom ha det som ögat ser det, önsketänkande. Men jag valde att lägga en mörkare bottenfärg, då min kund är mörk i sig själv. Slinga upp Ombren lite högre än vanligt och göra dom ljusa delarna lite bredare än vanligt. Mellanfärgen samt toningarna är ljusbruna, ask/beiga som passar Sandra så bra. Klippte även igenom håret samt gjorde en tjockare ”parted bangs”.

_MG_5794

Drömfärgen enligt mig, det är så kul att färga Sandra varje gång. Men visst blev det fint? 

– Hur tänker ni inför sommaren? Vill ni bli ljusare eller vill ni förändra hårfärgen till sommaren?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Jag är väldigt mörk i håret just nu, en ganska mörkbrun färg. Skulle det gå att få denna färg i mitt hår utan att det blir tok oranget? Skulle så gärna vilja bli lite ljusare i håret till sommaren, inte blond utan fortfarande en brun ton 🙂

  Emilia 2016-02-01 18:43:05
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Hej Emilia!
   Oftast (alltid) när man bleker ett mörkt, färgat hår så kommer håret bli varmt (orange, gult). Men det går alltid att färga olika alternativ för att du ska bli ljusare. Mitt tips är att du går till din frisör och lägger upp en plan på hur du vill ha ditt hår. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-03 12:53:50
   Svara
 • Hej Elin! Skulle bara fråga ifall du skulle kunna lägga ut bilder på dina makeover när dem har plattat hår, för det blir inte alltid samma effekt på håret när det är lockigt och vill se platt! Med tanke på jag vill gärna göra en förändring med mitt hår och har platt trist hår:/ så skulle uppskatta att se bilder när de ligger platt:)

  Lovisa 2016-01-25 19:42:19
  Svara
 • Hej! Jag undrar om denna hårfärg passar när man har väldigt belk hy? Jag har alltså inte det annars men på vintern blir jag otroligt blek (som typ alla andra) och vet inte vad jag ska göra med håret, tycker det ser dassigare/gulare ut till min bleka hy…

  freja 2016-01-17 21:08:18
  Svara
 • Jag vill fortsätta ha mitt Ariel-röda hår! Jag älskar att vara lite färgglad i håret 🙂

  Therese 2016-01-17 11:12:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!