Min första ”Ronze” för året

Hörrni, min kväll på salongen kunde inte avslutas på ett bättre sätt. Jag fick färga min första ”Ronze” för i år och jag är så galet uppe i varv för det blev så sjukt bra. Om ni funderar på vad en ronze är? Ni kan kicka in HÄR så får ni lite mer info!

_MG_5910-2

Detta är Mirja före, vi gjorde en liknande färg för tre månader sedan men den har blivit lite dassig och trist. Så det är ingen kick-ass förändring men en helt magisk hårfärg på en så fin tjej.

_MG_5913

Här har vi Mirja efter. En varmare, mer pigmenterad botten, jag har blandat in lite ljusare, bredare slingor tillsammans med en koppar/röd ton. Jag valde faktiskt att blanda i lite mocka-ton också för djupet. Klippte igenom håret och stylade alá Elin (:

_MG_5922 _MG_5928

Jag är helt kär i denna hårfärg och hennes hår är så fint. Kan ni tänka er att Mirjas hår är ett typiskt skandinaviskt, tunt/fint hår som vanligtvis är rätt platt. Det går att styla håret dubbelt så tjockt med hjälp av produkter och värmeverktyg. Vem blir inte avundsjuk på hennes hår? JAG BLIR!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin & tack för en fantastisk blogg! Jag måste bara fråga – vilka produkter rekommenderar du för typiskt fint/platt skandinaviskt hår för att få mer volym? Precis som det du beskriver ovan i detta inlägg. Jag har verkligen problem med att få volym i mitt skandinaviska platta/fina hår. Älskat lockar men det lägger sig. Gillar så som du stylat på bilden – vilken locktång rekommenderar du då? Jag har använt volymtång förut men tycker det tar både för lång tid och syns emellan åt. Har du några tips? Mitt hår blir även trassligt lätt (har det på utväxt – så ingen lob här inte

  Matilda 2016-01-24 22:33:54
  Svara
 • Hej Elin
  Jag måste bara säga tack för ditt tips om hårspray. Såg av en slump att du inte gillar vanligt hårspray och tänkte yes äntligen kanske jag kan hitta ett spray som är som jag vill att det ska vara. Sökte därför runt lite i bloggen och hittade lite olika tips. Hade nästan gett upp hoppet om att hitta ett vettigt spray som inte blir klibbigt, lägger sig som en hinna eller gör håret stelt. Har testat att spraya i handen och lägga på i håret osv men det blev aldrig bra. Du tipsade om Redken Pure Force 20 och jag gav den ett försök och det sprayet är verkligen hur bra som helst 🙂 Än så länge det bästa jag provat

  Millis 2016-01-19 21:49:23
  Svara
  • Svar på Milliss kommentar.

   Hej!
   Men åh vad glad jag blir, så glad för din skull 🙂 den är helt magisk, du kan testa vaxspray också. Den från Redken – Waxblast är en stor kärlek till mig. Stor Kram

   Elin Johansson 2016-01-20 14:32:20
   Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga jag hoppas du kan svara på. Jag funderar kring hårfärg för rätt underton i huden. Hur tycker du man ska tänka? Jag är ganska kall(rosa) i huden och speciellt i ansiktet. Ska jag tänka att en kall blond färg framhäver mitt ansikte bäst eller är det den varmare blonda färgen som framhäver mitt ansikte finast?
  Har undrat över detta länge och ska snart boka tid till frisören så hoppas du kan svara:) kram!

  Ebba 2016-01-19 21:44:50 http://Ebbapegestam.devote.se
  Svara
 • Avis

  ErikaJ 2016-01-19 20:33:45
  Svara
 • Hej Elin!

  Du verkar vara en duktig frisör så jag har en fråga till dig. Jag är naturligt ”råttfärgad” men har blekt mitt hår ljusblont/platina dom sista 8 åren.. Jag känner mig onaturligt ljus och har vid 5 olika tillfällen gått till frisörer för att få en mer naturligt blond nyans med slingor – vid varje försök så har jag blivit totalt grå i håret och gråtande tvingats bleka upp det hemma själv på nytt. Är det inte möjligt att få en mer naturligt blond nyans utan att det ska bli grått? Vid varje försök har frisören (olika dyra salonger) lovat mig ett icke-grått resultat men misslyckats. Finns det någon form av tonings-bomb som jag kan ha i hemma i duschen som gör håret mer beige/naturligt? Eller tror du att du kan fixa mitt problem på din salong? Hoppas på svar 🙂 kram

  Andrea 2016-01-19 18:23:23
  Svara
 • åh nu vill jag också göra nån slags makeover, så fint ju! 🙂

  ISA 2016-01-19 16:39:15 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej elin! 🙂
  Jag undrar om du fått nys om när Kevin Murphy släpper sin nya serie Repair me i sverige? Jag orkar inte vänta längre 🙂 kramis

  emma 2016-01-19 09:34:31
  Svara
 • Åh fint! Jag är verkligen sugen på förändring och håller på att ”rekar” inför nästa frisörbesök. Ronze ligger absolut på listan över tänkbara färger. Sen så velar jag om jag ska behålla mitt långa hår och låta det växa ut ännu mer, eller om jag ska klippa lob… Så svårt! Finns ju så mycket fint.

  Tess 2016-01-19 09:09:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!