Kom och träffa mig och Ellos i Täby Centrum

sponsorskylt Ellos

Hej vänner!

Jag tänkte bjuda in er till ett magiskt event tillsammans med Ellos. Det är så att Ellos satsar stort på skönhet! Förutom sitt egna varumärke Beauty by Ellos har de även  det svenska högklassiga make-up märket Makiash. Ni har säkert hört talas om detta märke tidigare då det blivit populärt snabbt. Det är nämligen så att det kommer att hållas ett stort event i Täby Centrum den 30-31 januari där du har chansen att få en total makeover. Det är ett proffsigt team från Ellos som kommer att stå för makeover och jag kommer självklart vara där (den 30/1 mellan kl 12 och 18) och följa några av er genom er makeover. Alla är välkomna och för att få chansen till en makeover så ska ni ta er till Täby Centrum 30 eller 31 januari så hoppas jag många utav er kommer.

_MG_5996

Som jag skrev har jag själv testat några produkter från ”Makiash” och jag tänkte visa er hur det blev. På läpparna använde jag ett läppglans som heter ”Golden Ginger”, dock har jag rätt rosa läppar i mig själv så det blev en fantastisk glans och läpparna blev mjuka och härliga.

_MG_5965

Jag använde även en ögonskuggs-palett som heter ”Trio Eye Shadow Classic Mix”. Jag älskade denna, den har tre olika färger i samma palett och jag sminkade hela mina ögon med den. Jag testade även mascaran som heter ”Mascara Volume & Length”, den ser ni nedan.

_MG_5939

_MG_5935

Jag testade även en rouge som heter ”Bright Coral”, den är mer orange i verkligheten än vad bilden visar. Jag har oftast använt rosa rouger men mot min hudton fungerade en mer koral-tonad färg bättre märkte jag nu, vi tackar Ellos för det tipset.

_MG_5951

En av mina favoritprodukter från Makiash är deras eyeliner som heter ”Perfection Liner”. Den blir verkligen svart och lätt att jobba med för en snygg linje, kan varmt rekommendera den.

_MG_5947

_MG_5983

Ni vet hur kär jag är i mina ögonbryn? Jag testade också en ögonbrynspenna som heter ”Eyebrow Pen” i färgen ”Soft Brown”. Jag trodde först att den skulle vara för ljus men där hade jag fel, färgen var perfekt och resultatet ser ni ovan samt pennan nedan. En kall brun/grå, lagomt pigmenterad som jag kommer använda flitigt. Så för er som tycker om kallare pigment på era ögonbryn rekommenderar jag denna starkt.

_MG_5940

_MG_5974

Jag kände mig väldigt glowig och fräsch i denna makeup, visst blev det fint? Så nu är det bara att boka in den 30-31 januari, komma ut till Täby Centrum för att få chansen till en hel makeover. Jag kommer följa dessa några av de lyckligt lottade tjejerna på deras resa – från topp till tå. Alla har chansen att bli utvald, ni behöver inte förbereda er utan bara kom dit när Täby centrum öppnar kl 10.00.

Hur kul ska inte detta bli? Vilka är med mig? 

//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kom gärna te göteborg i vår också det är ju så långt te stockholm från oss här på västkusten.

  mia fougelberg 2016-01-23 20:15:46
  Svara
 • Synd att jag bor i Göteborg bara :/

  Miranda 2016-01-22 20:48:22
  Svara
 • Hej fina Elin! Eftersom du är typ den enda frisören som jag litar på måste jag be om lite råd! Min naturliga hårfärg är extremt blond, låt oss säga en 10a men jag färgar håret brunt till ca en 4a och som du vet så kommer utväxten direkt. Jag ser skallig ut i benan när jag har utväxt och trivs inte alls med det. Mitt hår är på bättringsvägen (tack vare din blogg!) men det är fortfarande något torrt och ömtåligt. Min fråga är, vad hade du gjort? Blekt upp håret så jag får min naturliga hårfärg, haft kvar det mörka och bara stått ut med att färga håret ofta eller något annat? Och om jag skulle bleka håret, borde jag gå till en frisör som använder olaplex? Har använt hemmabehandlingen och mitt hår har reagerat bra på det. Jag är blek som tusan och har rosa underton i huden. Blir lätt röd när jag är ute i solen utan skydd och näsan blir som Rudolf med röda mulen på vintern. Är livrädd att min hud ska bli grisrosa mot ljust hår 🙁

  c 2016-01-22 14:12:19
  Svara
 • Hej Elin! Du verkar vara en person med ett bra självförtroende och en god självkänsla, själv brottas jag lite för ofta med självtvivel och osäkerheter, så jag undrar vilka faktorer som du tror har lett till ditt bra självförtroende? Finns det något du tror man kan göra för att aktivt jobba med sitt självförtroende?

  Tack på förhand!

  Josefin 2016-01-22 12:17:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!