Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skillnaden när man klipper av sig håret

Hej fina ni!

Hoppas ni mår bra. Jag lever, nästan… Jag sov till 11.30 idag och det var så skönt, jag har en enorm träningsvärk och är helt slut efter veckan. Jag ska sitta med jobb framför datorn hela dagen, ska fortsätta ha på mig pyjamas och bara mysa med tända ljus. Sen vill jag bara tacka för alla fina kommentarer ni har gett oss för Hårtvodden. Det var så nervöst att släppa första avsnittet men vi är väldigt nöjda, det var en del trötta kommentarer men alla människor kan inte tycka lika. Innan jag börjar med innehållet till detta inlägg så vill jag bara säga att vi vet att ljudet krånglade i tvodden, fokuseringen strulade så kameran sökte hela tiden vilket jag märkte när jag redigerade videon (då var det försent). Vi hade fel mikrofon så vi fick göra det bästa av situationen, anledningen till att jag inte skrev ut att ljudet krånglade innan är för att jag trodde inte att så många skulle lägga energi på ljudet utan mer innehållet. Jag har haft samma klickljud i alla mina egna Youtube videos tidigare, ingen som sagt någon då. Vi gör denna produktion själv, det är helt nytt för oss båda och det tekniska kommer bli bättre – så ta det lugnt. Nästa avsnitt kommer ut på onsdag, jag kommer smygberätta på måndag vad det kommer handla om, hihi.

MEN, nu ska jag visa er min brutalt snygga kund Josefine. Hon smsade mig och hade helt plötsligt kommit fram till att hon måste klippa av sig håret – TYP NU. Jag vaskade fram en klipptid så snabbt jag kunde och igår var det dags. Jag klippte en lob, klippte en liten uppklippning och sedan volymfönade håret samt avslutade med en konformad locktång. Jag har visat er i en video hur jag stylar en lob, ni kommer dit HÄR.

_MG_6071

Här är Josefine före!

josefine

Jag gjorde hennes färg för några veckor sedan men Josefine var inte redo att klippa av håret då. Jag vill verkligen att kunden ska vara säker för det tar ca 4-5 år för henne att få ut samma längd igen, varje kund ska vara medveten om det. Är man säker efter jag frågat det, då är det äkta vilja.

_MG_6083

Efter!

_MG_6077

_MG_6074

josefin2

Men alltså visst blev det bra? Vissa bara är gjorda för denna frisyr, Josefine är precis en sådan person. När jag hade klippt av henne håret så regerade ingen utan vi bara körde på som vanligt och sen BAAM!!! Båda vi var så nöjda och båda två hade invändningar hur vi ville ha det och då blir resultatet bäst också!

Lob:en var årets klipp 2015 och den kommer briljera 2016 också, om inte ännu mer !!!! Någon annan av er som klippt en lob senaste månaderna?

beforeafter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin! tack för en sjukt bra blogg med många bra och konkreta tips, jag har långt(till midjan)och tjockt hår känner mig ofta som hagrid i harry potter och har en klipptid på tisdag och funderar starkt på en Lob!!! Jobbar inom vården och har alltid mitt uppsatt i en tråkig tofs.. 😀 tack för mig!!

  Annelie 2016-02-26 16:51:43
  Svara
 • å ja! kommer absolut klippa en lob inom en snar framtid 🙂 Så snyggt

  Ljuvligabröllop 2016-01-25 20:13:20 http://ljuvligabrollop.blogg.se
  Svara
 • Jag var hos min frisör idag och klippte en lob och älskar den. går och kollar mig i spegeln hela tiden. 🙂

  Erika 2016-01-25 18:06:51
  Svara
 • Varför heter det plötsligt lob verkar ju vara bara en halvlång page?

  Bibi 2016-01-25 09:27:31
  Svara
 • Jag klippte i höstas och blev grymt nöjd! Skulle vara kul att få lite tips på hur man kan sätta upp håret med en lob?

  Tack för en trevlig läsning!

  Jasmine 2016-01-24 15:37:55
  Svara
 • Jag klippte lob senast hos min nya frisör, även fast du inte ville att jag skulle göra det hos dig gången innan 😉 Är supernöjd, kanske t.o.m. tar lite kortare nästa gång! Hoppas dina kunder är snälla mot dig!

  Nina 2016-01-24 13:43:44
  Svara
 • Alltså JA! Hur snygg blev hon inte?! Jättevacker innan men nu blev det verkligen 100%, så snyggt!
  Jag är själv jättesugen och ska klippa mig i mitten på feb (precis innan BF, är i slutet på en graviditet) men jag tror inte jag vågar klippa av mig än…… Kanske till sommaren 😉

  L - MammaPrat.blogg.se gravid v35 2016-01-24 00:48:08 http://Www.mammaprat.blogg.se
  Svara
 • Jag har haft långt hår alldeles förlänge ☺ Typiskt skandinaviskt spikrakt hår, som gick ett par cm nedanför bh-bandet. När jag blev jag mamma i september så kände att jag behövde en ny look till mitt nya liv. Så förra månaden slog jag till, och klippte av mig håret till en lob. Jag älskar det!!! Önskar att jag inte väntat så länge med att ”våga” klippa av mig det

  Christine 2016-01-23 22:01:38
  Svara
 • Så snyggt!!! <3

  Ska klippa lob när jag har frisörtid om en månad! Längtar 😀

  Gabrielle 2016-01-23 15:50:12
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!