VIDEO: Så fyller jag i mina ögonbryn

Hej på er!

Det jag får mest komplimanger för är (förutom håret) är min hy och mina bryn. Hur jag gör med min hy vet ni ju redan, ni som inte gör – kika in HÄR. Men när det kommer till mina bryn så har jag förmånen att ha rätt täta bryn men jag har fått kämpa länge för att få dom dit jag vill. Mina strån är verkligen VITA, vita fjun. När jag är utomlands och inte har med mig brynfärg så blir dom vita av solen och min form kan jag inte få till igen. Så jag färgar brynen en gång i veckan, hur jag gör det finner ni HÄR.

Men jag tänkte visa er hur jag fyller i dom. Eftersom jag lägger mycket tid på att färga brynen så tar inte ifyllnaden på morgonen så värst mycket tid så det är ett hett tips faktiskt. Men jag har lite små knep för att få till dom fint (:

_MG_6114

Jag använder: 

_MG_6115

 

Jag hoppas ni tycker om videon, ha en underbar dag hörrni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Skulle du kunna rekommendera några bra fönar för ca 500:-
  Ha det fint

  Tiima 2016-01-26 01:37:14
  Svara
 • Gillar att brow power ser ut att vara rätt ja vad ska man säga, tunt? Fin färg men ser inte ut att lämna såna dära skarpa linjer vissa puder kan göra.. Får hamna på köplistan:)

  Jess 2016-01-25 19:59:03
  Svara
 • Vilken färg har du? Å pensel? ☺️

  Anna 2016-01-25 14:36:15
  Svara
 • Dina bryn är verkligen fina! Jag har extremt gles hårväxt i mina och trots att jag färgar är det inte mycket där.
  Fyller i med penna och färgad bryngel.

  Köpte f ö Anastasias Brow Wiz efter allt hausse och nej, den är inte bra alls på mig. Färgen fäster inte riktigt så det blir inte ett bra resultat tyvärr.

  Discoduckan 2016-01-25 13:05:41
  Svara
 • Fina bryn! Anastasia är riktigt bra!
  För några månader sedan använde jag redken all soft men håret blev så fett snabbt så antog håret var mättat och började med Maria Nila true soft då jag också fick ryck och inte ville använda sulfater osv. Men när det tog slut nyligen testade jag redken igen och håret är super mjukt! Men får ändå liten klump i magen att det är dåligt för håret med sulfater och parabener. Antar det kan vara okej med det om håret mår bra? Tappade mycket mer hår med Maria Nila. Använde det i över 7 månader.

  Johanna 2016-01-25 10:26:03
  Svara
 • Mycket fint!! Vad är det för typ av pensel du använder och vilket märke? Kram!

  Maja 2016-01-25 09:00:47
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har vid två frisörbesök använts av Olaplex, jag tycker mig dock inte se någon skillnad, i kvalite eller något annat. Medans alla Hurrar kring det. Är det något som borde märkas märkvärt. Vet ju att det finns att använda hemma också men just efter behandlingar ska man ändå märka av något.

  Sandra 2016-01-25 08:41:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!