Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOB – LÅNG BOB

_MG_6223

Imorse hade jag underbara Bella på besök. Det var dags att piffa till frisyren och färgen efter några månader och hennes hår växer så det knakar. Innan ville vi verkligen att det skulle växa för att kunna klippa bort att slitet på det långa håret med ändå se håret växa. Men nu blir det bara jobbigt när hennes hår är kort, men lyxproblem från vår sida (:

_MG_6224 _MG_6225 _MG_6219

Jag tror Bella är en liten anledningen till att så många klipper av sig håret. Jobbet att göra denna förvandling som vi gjort är en sak men det viktigaste jag tycker är hur kunden själv bär upp det och vad som passar just henne/honom. Bella hade ett helt magiskt, långt och tjockt hår tidigare och denna förvandling från början handlade endast om att skapa någonting annat som Bella känner sig mer bekväm med. Kom ni ihåg hur långt det var?

bella

Hon är helt magiskt snygg i det långa håret men denna lob frisyr tillsammans med den klar-blonda nyans gör hennes look trendig, nyskapande och classic.

Håller ni inte med? 

_MG_6235

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej, detta är så snyggt!! Har du någon koll på vilken hårfärg som man kan köpa i vanlig affär som ger denna färgen på håret?! 😀

  Rebecca 2017-08-30 17:35:16 http://rebeeccam.blogg.se
  Svara
 • Förlåt att jag skriver samma komentar igen men jag ser helt galen ut, ååååh hjälp!! Var hos en ny frisör idag och skulle färga håret brunt, min naturliga färg är brunt men innan sommaren blonderade jag mitt hår så hade en utväxt. När jag kom dit började vi prata och titta på olika färger och vi kom fram till att vi skulle göra en neutral brun färg som inte var för mörk och inte för ljus och var så lik min vanliga färg som möjligt så jag slapp färga utväxten hela tiden för mitt hår växer såå snabbt.. Eftersom att mitt hår var blekt sedan innan så förpigmenterade hon håret innan hon hade i färgen. När hon fönade mitt hår kändes det väldigt rött och det slutgiltiga resultatet blev helt rött. Eftersom att mitt hår blev rött och jag kom för att göra det brunt så sa jag som det var att jag tyckte det var för rött och hon svarade att jag skulle tvätta håret hemma så skulle det röda försvinna. Men eftersom att hela håret är HELT rött så tror jag inte riktigt att det går, jag ville inte heller ta en diskussion med henne. Kan jag använda en färgbomb? Ska jag färga håret igen? Går det att få bort det röda? Vet inte vad jag ska göra 🙁 kram tack för världens bästa blogg <3

  Wilma 2016-01-29 07:29:30
  Svara
 • Hej. Har liknande frisyr.. men hur stylar du det? Hennes hår ser så mjukt ut.. jag vill ha volym och få fram mina vågor men hatar när det känns att man har lagt i hårprodukter.. :/

  Thérése 2016-01-27 12:25:14
  Svara
 • Halloj!
  Ska till min frisör på fredag, och har länge velat ha exakt den färgen du fått till på Bella!
  Om du har lust så får du gärna dela med dig av vilka färger på slingorna du använt samt om du lagt i nån toning efter?

  Nina 2016-01-27 10:37:40
  Svara
 • Jättefint men kan du inte förklara skillnaden mellan LOB och halvlång page?

  Bibi 2016-01-27 08:36:12
  Svara
 • Grymt snyggt!!! Sån skillnad! Classy, fräsch och hur snygg som helst

  Jannice 2016-01-26 23:12:30 http://Blogg.skonahem.com/addsimplicity
  Svara
 • Hon är ju så SJUKT mycket snyggare i kort hår. Verkligen 100 % skitsnygg

  Elsa 2016-01-26 21:38:07
  Svara
 • Det är ju sååå snyggt….vill ha!!! Men känns lite klurigt när man har brun toning i….suck.

  Sofie 2016-01-26 21:00:56
  Svara
 • Så jäkla snyggt! Har själv ungefär samma frilla men inte samma färg, men skulle gärna vilja ha. Förutom slingorna, hur gör du? Lägger du på någon toning eller nyansering efter? Så tacksam för svar!

  Ha det bäst, kram från Lovisa

  Lovisa Berglund 2016-01-26 21:00:10
  Svara
 • Hej!

  förlåt för att verka tjatig. men kan du inte berätta exakt hur du stylade Bella? det är fantastiskt vackert. Jag vet att du har gjort en film hur man gör en lob och jag upplever stylingen inte lika. vilket verktyg hade du?
  tusen tack för ett svar!förlåt ännu engång för tjatigheten =)

  Hälsningar!! // Sarah

  Sarah 2016-01-26 18:56:03
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!