Djupet i den bruna färgen

_MG_6265

Ni som följer mig på Instagram (StyleElin) har nog redan sett denna bild men jag måste bara visa er. Jag har nog sagt flera gånger så är 2016 pigmentens år och kunder strömmar in med inspirations-tankar på varma, guldiga, koppriga, röda och underbara hårfärger. Jag tror dock att april-maj kommer gå mer åt det ljusare håller, fråga mig inte varför men det brukar se ut så. Kom ni ihåg inlägget om att bli blond till sommaren?

Här är i alla fall min supersnygga kund som dessutom är en fröjd att ha i stolen. Hon är så gullig och vi har alltid så roligt. Jag glömde ta en förbild, men vi har färgat bronde på henne några gånger och egentligen slingat ljusare och ljusare för varje gång. Men nu satte hon sig, sa ”Ne, Elin jag måste bli mörk igen”. Ingen blev lyckligare än jag så det blev en djup, choklad/kopprig ton men en ynka mörkare bottenfärg för att skapa lite kontraster till hennes tjocka hår. Klippte en lång lob och lockade håret med en kon-formad locktång.

_MG_6266

Men visst blev det fint? Jag har sparat skiftningarna som mina gamla ljusa slingor ger underifrån, hett tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Fina Elin! Det är en fröjd för mig att få hänga, bli ompysslad och fin av dig! Komplimangerna har haglat och jag känner mig så snygg i håret. Ta hand om dig, kram!

  Elin 2016-02-03 23:16:05
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   MEN FINA DU 🙂
   Alltid en fröjd när du kommer. Du är smashing i ditt nya hår. KRAM

   Elin Johansson 2016-02-04 20:38:52
   Svara
 • Hej fina Elin!

  Du har blivit som min mentor inom hårvärlden, följer alla dina tips ^^
  Jag har använt/använder redken men tänkt byta till pureology eftersom att du säger att det är som en snällare variant. Söker efter ett bra skyddande värmeskydd, har du något förslag? Och sen undrar jag vilken du tycker är bäst av COLOUR FANATIC MULTI-TASKING HAIR BEAUTIFIER och redkens motsvarighet som du också tipsat om 🙂

  Vore så tacksam!
  kramar

  Hanna 2016-02-02 21:27:49
  Svara
 • Hej Elin! Jag ska till frisören snart och behöver tips! Är i nuläget blond och varje gång jag går till frisören så gör vi många smala täta slingor och toning. Men jag vill få mer ”djup” i hårbotten, ingen ombre men så det ser lite med livligt ut, hur förklarar jag det för frisören? Tycker alltid dina blondiner har så livfullt hår och inte bara en enda färg. Kram!!

  Nathalie 2016-02-02 12:59:06
  Svara
 • Jag undar en sak. Jag har långt vågigt hår. Har klippt upp det och det är supersnyggt när det är fönat men när jag inte fönar så är det inte speciellt snyggt. Vad tycker du? Bör man ha uppklippt hår om man inte fönar håret och instället har det jämnlångt, har läst att man ser äldre ut om man har allt lika långt. Jag är 50 år och man vill ju se yngre ut än vad man är. Vad är din åsikt om det? Jag orkar aldrig fixa mitt hår varje morgon.

  Bibi 2016-02-02 09:25:51
  Svara
 • Hej Elin. Är också ett fan av långa lobar precis som du. Tänkte bara fråga hur mycket kortare det egentligen ska vara bak än framtill.. För det ska ju ändå framhäva formen. Som tex. Denna bilden.. Hur mycket kortare är det där bak? ☺️ Tack på förhand

  Felicia 2016-02-02 01:06:39
  Svara
 • Hej, tänkte att jag kan ställa en fråga här som du kanske kan svara på i din tvodd? 🙂
  jag har hyfsat tjockt hår (och glashår, om det är relevant), men håret är tunt på huvudet. Det ser inte konstigt ut, jag ser inte ut som skallePer liksom,
  men dels så blir det fett fort och dels är det lite svårt att styla. (jag brukar använda en volymtång, då ser det lite tjockare ut)
  Har du stött på detta problemet för en tjej med långt hår förut?
  Önskar att jag hade ett tjockare lager hår.
  Vet inte vad jag ska göra. Jag klarar mig nästan inte utan volymtången (den får håret att inte bli lika fett fort heller..) men är rädd att håret en dag ska lossna.
  Färgar håret med. Men det är inte heller något jag kan sluta med.

  sandra-22 år gbg 2016-02-01 23:40:14
  Svara
 • Hej! Läste att du svarat på en kommentar tidigare att du hört om negativa effekter av olaplex och därav slutade med det? Fick du nått svag från dem? Har du börjat använda de igen?:)
  Mvh Julia

  Julia 2016-02-01 21:37:00
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia!
   Ja precis, jag har inte fått till ett möte med dom än men så fort det händer så kommer jag skriva om det 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-03 12:52:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!