Torrschampo som skyddar hårfärgen

_MG_6452

Jag har hittat ett nytt torrschampo som blivit min nya favorit. Ni vet vi det här laget att jag älskar hårfärg och det har börjat kommit mer stylingprodukter som är till för att vårda och bevara hårfärgen, det är jag väldigt glad för.

Shu Uemura -Color Lustre
Dry Cleaner
250 ml / 360 kr
(Börjar säljas i Shu Uemura salonger från och med januari 2016)

Detta är alltså ett två i ett torrschampo som inte bara absorberar upp talg och orenheter utan även vårdar håret och ger lyster år hårfärgen. Den är självklart paraben och sulfatfri. Den är inte pudrig utan helt transparent så den lämpar sig till vilken hårfärg som helst. Jag är rätt kräsen när det kommer till torrschampo för jag tvättar endast mitt hår 1, MAX 2 gånger i veckan och då vill jag ha ett torrschampo som håller måttet hela veckan. Jag har använt denna i en vecka nu och jag älskar den.

_MG_6451

Ett hett tips för dig som vill bli fräschare i håret mellan tvättarna, bevara lystern i hårfärgen och för dig som vill lita på ditt torrschampo. Ett tips är att om du köper ett lite dyrare torrschampo som du använder först när ditt hår börjar bli fett för att kunna ha utsläppt fast hårbotten. Sedan köper du ett billigare som du använder i slutet innan du tvättar håret, te.x när du ändå sätter upp håret men ändå vill använda torrschampo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Synd att du inte fick svar. Undrar åxå

  Fia 2016-06-08 08:50:53
  Svara
 • Hej Elin!

  Påtal om hårfärg..

  Jag har en fråga om hårfärg som försvinner.. Jag blekte mina längder hos frisör med Ola plex, väldigt bra resultat och hur nöjd som helst. Dock så tycker jag att blekningesefekten nästan försvunnit, och jag är tillbaks på min naturliga hårfärg.. Är det normalt eller är detta bara inbillning? Blekning försvinner väl liksom inte..
  Använder silvershampoo en gång i veckan för att hålla den ljusa tonen framme.. Men som sagt, känns som bortblåst!

  Väldigt tacksam för svar 🙂

  Kram

  Malin 2016-02-02 14:54:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!