HÅRTVODDEN 2016 – Avsnitt 3

IMG_8868

Hej igen! 

Ni vet vad det är dags för va? Hårtvodden avsnitt 3!!! Det går så fort och det är så roligt att få göra dessa tvoddar. Jag har så mycket jobb runt omkring mig så jag börjar glömma bort vad jag jobbar med men när ett avsnitt släpps så kan jag verkligen ligga i sängen och kolla på tvodden 30 minuter i lugn och ro. Jag mötte en kvinna i tunnelbanan igår som frågade om jag var ”Elin, frisören?”, jag svarade JA och det första hon sa var att hon gratulerade mig till min och Jannes tvodd. Vanligtvis brukar människor berömma mig för bloggen eller mina hårfärger men jag fick tänka till lite när hon nämnde tvodden först (: Tack snälla verkligen, läser du det här så uppskattade jag det så mycket.

Denna veckan handlar det bland annat om hur man ska tänka när man ska till frisören. Hur kunden ska tänka, hur frisörer ser på saker och även tips till frisörer hur man kan möta kunder. Både jag och Janne ser lite olika på den fronten så det va väldigt kul att prata om det. Sedan går vi igenom veckans ”Svart & Vitt”, en modeskäll och hudvård samt mycket mer.

Hoppas ni tycker om veckans tvodd och tror att det kommer väcka lite reaktioner. Vi skrattar mycket, har roligt och jag har valt att inte klippa bort bloopers denna gång. Har ni några funderingar, frågor är det bara att kommentera. Eller vill du ställa en fråga till programmet så gör du det genom att maila [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej!
  Jag har självlockiga slarviga korkskruvar i mitt hår. Har använt Lernberg Stafsing Curl creme och hårolja att krama in i håret och då håller mina lockar väder och vind. Men nu ska curl cremen utgå ur deras sortiment (jag gråter lite inombords). Min fråga är därför om du har någon curl creme att rekommendera? Tack för en superblogg!

  Lena 2016-02-05 08:25:43
  Svara
 • Hej!! Jag har ofärgat hår och undrar om de går att färga slinga någon tillfällig färg som senare går ur? Tillexempel som toning som användes mycket förut. Det jag vill undvika är utväxt och slitningar på håret.
  Mvh Elina

  elina 2016-02-04 20:26:04
  Svara
 • Såg ert första avsnitt och tyckte inte alls om det. Tyckte det var för flamsigt och oproffsigt (säg inte nu att jag är en surpuppa för alla kan ju faktiskt inte tycka lika!) MEN tänkte att jag ger er en chans till och detta avsnittet gillade jag mycket mer! Avslappnat men ändå proffsigt 🙂

  Sen håller jag med tjejen här ovanför som vill se lite av dina andra klippningar. Det är nästan alltid långa hår med dina vågor/lockar eller lob/bob och allt vad det heter haha. Klipper du inga kortare damfrisyrer? Eller herrfrisyrer?
  Sen har jag tänkt på att du ofta lägger ut färgningarna du gör på Blondinbella, Annica och andra bloggare. De blir jättefina men vore kul att se lite mer av dina andra kunder också. Eller de kanske inte vill vara med på bild iofs? Så det blir lite mer variation 🙂

  Josefin 2016-02-04 18:44:52
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin!
   Som sagt, smaken är som baken och antingen gillar man oss eller inte 🙂 Men tack för din kommentar ändå.
   Jag tror jag svarar på denna fråga flera gånger tidigare, jag är inte en frisörblogg utan mer en hårblogg. Jag själv tycker inte det är kul att visa upp herrklippningar, dom ogillar att vara med på bild så tyvärr. Sen har jag mest långhåriga kunder eftersom jag älskar att jobba med dessa hår, jag visar upp långa, mellan, kortare hår, blond, svart, brun, röd och olika nyanser på hår så jag känner att jag visar det mesta. Sen som du skrev så vill inte alla vara med på bild och det måste jag respektera 🙂 På din andra fråga så visar jag väldigt mycket kunder på bloggen, om du skrollar runt i bloggen så är det absolut inte bara bloggare. Men om du vill ha mer variation än vad som visas här så kan jag rekommendera Pinterest, det är riktigt bra om man vill få inspiration och du kan även söka på vilken frisyr, färg och längd du vill 🙂

   Elin Johansson 2016-02-04 20:32:53
   Svara
 • Hej! Det vore kul att se lite korta klippningar och lockiga hår som inte är utfönade. Du har säkert mer på din repertoar än dessa fönade långa hår och lobbar. Jättefint, men det är samma jämt känns det som och det är synd eftersom du säkert har massor mer att visa. Tack för fin inspiration!

  Sanna H 2016-02-04 14:28:37
  Svara
  • Svar på Sanna Hs kommentar.

   Hej Sanna!
   Visst har jag det, men jag lägger inte ut allt jag gör och jag vill visa mina älskade långa hår 🙂 Jag är inte en frisörblogg utan mer en hårblogg så är du ute efter inspiration på olika frisyrer eller frisörtips så kan jag rekommendera Pinterest. Där kan du söka på vad du vill och finna mer inspiration om du inte vill kika på mina bilder 🙂 Stor Kram

   Elin Johansson 2016-02-04 20:35:48
   Svara
 • Hej Elin!

  Kul vlogg! ;D Ni är ju himla härliga tillsammans. Har dock en liten fråga om läppfillers då jag vet att du har gjort dina, känner du att du har fått klumpar eller att du känner fillern på något sätt i läpparna? Hur känns det liksom? Har funderat lite på att själv kanske fixa mina… tacksam för svar! 🙂

  mvh, Steff

  Steff 2016-02-04 01:35:32
  Svara
  • Svar på Steffs kommentar.

   Hej!
   TUSEN TACK 🙂 vad glad jag blir.
   Ja precis, nej inga klumpar. Jag sprutar in Stylage som är lite lättare syra än Resylane. Det känns inget konstigt utan jag är väldigt glad att jag gjorde mina 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-04 20:37:37
   Svara
 • Kan man bleka sitt löshår även om man satt in det med keratinvax? Eller blir det förstört då? Jättetacksam för snabbt svar

  Lotta 2016-02-04 00:17:01
  Svara
  • Svar på Lottas kommentar.

   Hej Lotta!
   Jag skulle inte rekommendera det, löshåret blir oftast förstört då. Då skulle jag be din frisör om att beställa ett nytt hår som passar med den hårfärgen som du vill ha 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-04 20:38:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!