Platta håret snabbt och vårdande

Hej vänner! 

Hoppas ni mår bra, jag mår bara bra. När ni tänker på mig så tänker ni säkert lockar, vågor och svall – det är i mitt blod. Jag har aldrig riktigt gillar plattänger förutom när jag verkligen vill ha håret platt och glansigt (vilket händer 2 gånger per år). I och med det så kräver jag mycket av en plattång, dels vill jag att den ska vara riktigt effektiv. Jag vill inte dra 50 gånger på ett ställe tills håret blir platt, jag vill inte att höra håret fräsa inuti en tång. Jag vill att när man plattar håret ska håret få vård innan, efter och att hållbarheten är perfekt så man slipper platta håret under dagen.

Jag har testat en Steampod från L’Oréal Professionell som är en professionell plattång med ånga. Jag har testat denna tidigare och tror jag gjort en video på den, för 100 år sedan. Jag tappade bort den Steampoden i en flytt och innan jul så fick jag denna i ett pressbud. Nyheten är att den är vit och har tre nya vårdande produkter som ska användas tillsammans med plattången. Jag har alltid älskat Steampoden just för att den checkar av min lista på vad en plattång ska göra.

_MG_6547

Jag testade att göra ena sidan på mitt hår så ni ser skillnaden. Jag har inte tvättat håret sedan torsdags förra veckan och hade gamla lockar i. Det kommer med tre produkter som reagerar med ångan för att få ett perfekt resultat. Dom är reparerande men utan att tynga ner håret. Ena är för tunt/fint hår, en för grövre/tjockare hår och sedan en vårdande olja som appliceras efter (eller innan) för glans och mjukhet.

 _MG_6493

1. Såhär såg jag ut innan.

_MG_6497

2. Jag använde Smoothing Creme innan jag började.

_MG_6500

_MG_6503

_MG_6508

_MG_6511 _MG_6523 _MG_6515

3. Jag delade upp håret i två delar. Sedan tar jag lite större partier än vad jag skulle gjort med en ”vanlig” plattång. Drar försiktigt, två gånger långsammare än vanligt. Jag tog hjälp av en borste som jag drog i samma riktning som plattången. Det är viktigt att ta det lugnt och platta håret sakta och ordentligt. För mig, med mitt tjocka, grova hår räckte det med två långsamma drag.

_MG_6531

_MG_6538

4. Sedan applicerade jag Serumet

_MG_6541

_MG_6526

Ser ni skillnaden? Håret blir så lent, luktar gott av produkterna och blir verkligen rakt men luftigt.

_MG_6534

Jag kan varmt rekommendera denna plattång, från hjärtat. Det går fort, platt på ett drag och en rolig upplevelse. Den kostar ca 2400 kr och ni hittar den HÄR. Smoothing Creme kostar 199 kr och Serumet kostar 189 kr.

_MG_6552

Fyll i lite vatten i behållaren och sedan börja platta (: PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej hej,
  Gud vad fint hår du har. 🙂
  Jag har en fråga bara..
  Jag undrar om det går att använda plattången utan steampod produkterna? Det är såhär att jag har gjort keratinbehandling till håret och använder keratinprodukter just nu.

  Tack för hjälpen.

  Sali 2016-08-16 17:11:06
  Svara
 • Bästa som hänt mitt hår! Har tjockt självlockigt supertorrt och frissigt hår, anv den 1-2 ggr veckan och håret blir verkligen mjukt rakt och glansigt ! Älskar steampodden !!!

  Jennie 2016-02-07 21:25:22
  Svara
 • Kan man göra lockar med den också?

  Lisa 2016-02-05 08:36:06
  Svara
 • Såå fint!

  Lisa 2016-02-03 15:21:41
  Svara
 • Oooo, jag tycker du ska ha platt hår oftare ^^ Men du är såklart fin i vilket som!

  Isabelle 2016-02-03 12:44:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!