Det stora klippet

Hej vänner! 

Hur mår ni? Ber om ursäkt för min frånvaro på bloggen denna vecka, jag brukar inte ursäkta mig men denna vecka känns det som jag inte hunnit med er lika mycket som jag vill. Som ni vet så ska jag byta salong, startat AB och har så oroligt mycket jobb på salong samt andra åtaganden som tar upp så mycket tid. Alla ska kontaktas, mycket pappersarbete och tiden räcker liksom inte till – jag hoppas ni är okej med det. Jag är glad att jag har vänner och min pojkvän som förstår min frånvaro hela tiden från livet. Men jag håller på att boka en resa till New York i vår med min bästa vän och jag hoppas den resan blir av för jag behöver verkligen det.

Denna vecka har bara flygigt iväg och jag måste bara visa ett magiskt hår som fick se högre breddgrader.

_MG_6466 _MG_6465

Här har vi min fina kund Celine som ville göra någonting nytt med hennes långa och tjocka hår. Vi har pratat om att klippa av håret några gånger tidigare men hon flyttade till Milano under en period och ville ha långt hår under den tiden. Men nu är hon tillbaka och efter mycket prat och alternativ så bestämde vi oss för att klippa av håret och göra en lite mörkare blond, sombre med en beige/mocca ton.

_MG_6483 _MG_6480

Här har vi Celine efter! HUR SNYGGT? Jag veta att det är mycket lobar just nu i bloggen men det struntar jag i för jag är helt kär i dessa förändringar. När färg, stil och form möts så händer det någonting inom mig.

_MG_6474 _MG_6472

Tack Celine för att du är så förbaskat snygg och denna look passade dig så bra. Hoppas ni andra gillar Celine´s nya look och jag vill också flagga för att min ”First Impression” video kommer komma upp i helgen (troligtvis söndag) (: Så jag har inte glömt bort den. Nu ska jag fortsätta ta hand om mina kunder till 20.00 ikväll så hörs vi senare. BTW – I em så kommer det en liten update på mitt hälsosammare frisör-liv – missa inte det. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin!

  Jag har väldigt tjockt och långt hår ner till svanken. Har börjat fundera på att klippa av det till en lob. Hade varit så himla kul om du skulle kunna ta mig som kund för att klippa en lob och färga. Hör av dig om det skulle vara intressant. Hade blivit så himla glad.

  Puss och kram
  Malin

  Malin 2016-02-08 10:21:29
  Svara
 • Så himla snyggt!! Du är verkligen så otroligt duktig!

  Stine 2016-02-07 23:13:27
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har en fråga som jag har funderat länge på.
  Jag har väldigt långt hår men dock tunna hårstrån. Jag funderar nu på att klippa en Lob men undrar om man behöver ha tjockt hår för att få det snyggt? Och en till fråga, funkar det bra med snedlugg?

  Ha det bäst!
  Hälsningar,
  Annette

  Annette 2016-02-07 19:58:57
  Svara
 • Shit va hon är likt dig!!

  F 2016-02-07 14:48:13
  Svara
 • Kort men ändå kvinnlig!!

  ErikaJ 2016-02-06 13:55:20
  Svara
 • Vart tycker du gränsen för LOB går, eller vad är det som avgör om det är LOB eller ej? Tycker denna nästan mer identifieras som mellanlängd, eller känns längre än de lob du gjort innan! Tack för en grym blogg!

  Annie 2016-02-05 12:13:31
  Svara
 • Gud va snyggt. Detta skulle jag passa i. Nu när du byter jobb har du inte lust och ta mig som kund. Jag är tacksam och så har jag två gulliga chihuahor (om det nu hjälper)..Skulle bli fin i LOB. Jo kan man ha LOB om man har vågit hår?

  Bibi 2016-02-05 11:18:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!