Fake It ’Til You Make It – Sanningen bakom

gigi

Photo: Jordan Strauss/Invision, via Associated Press

När Gigi Hadid glen in på American Music Awards i november 2015 så chockade hon hela världen med en super trendig, kort blunt bob som fick alla Victoria Secret fans att skrika rakt ut. När jag kollade igenom bilderna från galan så trodde jag inte detta var sant, är det okej för en Victoria Secret modell att klippa av sig dom svallande lockarna? Har VS tjejerna blivit mer trendiga och nytänkande?

Ni kan vara lugna, jag har tagit reda på sanningen bakom Gigi’s korta hår. Bryce Scarlett, som är en fantastisk hårstylist har alltså gjort en fake bob på Gigi.  Hennes långa hår har först blivit en låg ponytail som sedan rullats upp till en kort frisyr. Därefter genom att använda delar av en peruk som limmats fast på Gigi’s egna hår skapat ”längden/slutet” på boben. Sedan har Bryce använts sig utav hennes egna hår (uppklippningen fram) som ska dölja perukdelarna och sedan stylat håret helt sinnessjukt bra för att få alla att tro att supermodellen har slopat svallet för gott. Han lyckades rätt bra va? Det tog honom två timmar för att få perukdelarna på plats plus all tid med stylingen.

vs

Photo: Getty Images

Jag tycker detta var så roligt, att visa världen att det går att förändra helt look över en natt och sedan dagen efter plocka bort alla miljoner hårspännen och perukdelar och se ut som en Victoria Secret modell igen. Sen att hon har chansen att jobba med en av världens bästa hårstylister kan hjälpa till men ändå – fantastiskt. Hur mycket jag än sitter och stirrar på bilder tagna från alla vinklar på Gigi’s korta bob så kan jag inte hitta en liten sak där man kan se att frisyren är helt fake. Så för er som vill köra en kortare frisyr för en kväll så är detta ett väldigt bra alternativ. Förra året testade jag själv på det, inlägget kommer ni till HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!