Syra/Ansiktsbehandling behandling

God morgon! 

Idag är det fullt fokus på arbete på datorn för min del och sedan i eftermiddag ska jag börja packa ihop mina saker från gamla salongen till den nya. Jag väntar på min pojkis som ska hjälpa mig att flytta över allt. Förra veckan var jag tillbaka hos Madde på Teres Plastikkirurggruppen för ett återbesök och pratade om min planerade ansiktsbehandling. Jag ska testa en ny ansiktsbehandling som ska vara underbar för huden.

Den heter ”Fire & Ice Facial” som är en kraftfull ansiktsbehandling som verkar anti-aging. Det är en fruktsyrabehandling som ger huden synliga och långsiktiga förbättringar i hudens struktur och utseende. Den är också uppstramande, mjukgör, avlägsnar döda hudceller och reducerar rynkor och fina linjer. Vad jag förstod så är det ingen mysbehandling direkt utan den har krut i sig. Jag ska göra en behandling på tre gånger och jag ska ta för/efterbilder så ska jag visa er. Jag är väldigt spänd så hoppas den kommer vara lika effektiv som min hudvård som helt har förändrat mitt liv. Behandlingen och min hudvård är i samma märke så jag är så taggad. Jag har aldrig haft så här bra hy som jag har idag och lystern är amazing. Missade ni det inlägget så kommer ni dit HÄR.

_MG_6569

Jag blir så glad varje gång jag kommer till Madde för hon är alltid så fin i håret så jag var tvungen att smygfota hennes frisyr hon gjort själv. Hur fint?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Frida! Förstår att du vill ha svar av Elin men eftersom jag var i exakt samma sits så svarar jag med 🙂 jag har ofärgat blont hår och har alltid velat färga det chokladbrunt men inte vågat, dels av samma anledning som du men också för att jag är rädd för att se skallig ut i benan om jag inte underhåller det ordentligt.
  Jag tyckte att det verkade skitsmart att slänga i en Revlon nutri color creme for at testa hemma. Det tog ca 60 minuter att få någon färg överhuvudtaget och visst blev resultatet betydligt mörkare än min vanliga hårfärg, men det blev mer som en urvattnad, grönaktig ljusbrun färg som jag bara kände att jag ville bli av med genast! Tack och lov gick så gick all färg ut inom några veckor!
  Som sagt så är mitt hår ofärgat och resultatet kanske blir helt annorlunda på en annan hårtyp men hoppas det hjälpte lite iaf 🙂

  mm 2016-02-08 22:25:59
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag skulle jättegärna vilja färga mitt blonda hår brunt men jag är alldeles för feg för att ta steget och våga då jag försätt att det är jättesvårt och tar tid att bli blond igen.
  Jag undrar därför om du rekommenderar REVLON NUTRI COLOR CREME? Kommer håret återfå sin blonda färg om jag inte tycker om färgen eller kommer det finnas pigment kvar av den bruna färgen?
  Kram!

  Frida 2016-02-08 16:31:53
  Svara
 • Det Elin menade var att hon var tillbaka för en finjustering, inte att hon går och injicerar botox varannan vecka.
  Och för alla som säger att botox ger ett helt uttryckslöst ansikte, att man ser plastig ut etc – det är helt enkelt inte sant. Och skulle inte Elin skrivit att hon använt botox skulle aldrig någon gissat det.
  Jag som får botox för migrän får 25-30 (!) injektioner i hela ansiktet och käkarna och ändå kan ingen som inte vet om det se att jag får botox.
  Så låt folk göra som de själva vill utan att behöva försvara sig.

  Malin 2016-02-08 16:08:04
  Svara
 • Jag tycker att det är tråkigt att en 25-åring tycker att hon behöver använda Botox. Inom sjukvården använder vi det för att behandla bla muskelspasmer och vi är noga med att aldrig ge injektioner tätare än var 3:e månad, annars riskerar man att kroppen bildar antikroppar som gör botox verkningslöst för all framtid. Tänk på detta, ni som injicerar ett LÄKEMEDEL, en dag kommer ni kanske behöva det pga en riktig sjukdom och då finns risken att det inte fungerar. Personerna på salongerna har ingen medicinsk utbildning och är bara ute efter att sälja.

  Doktorn 2016-02-08 14:31:04
  Svara
  • Svar på Doktorns kommentar.

   Hej!
   Alla får ha sin åsikt men jag har gått på noggranna konsultationer på en plastikkirurgi-klinik och fått så bra information så jag beslutade mig att använda botox! Jag har gjort en tidigare video på min YT kanal om du är mer intresserad av hela förloppet. Jag är väldigt nöjd och alla får ta ett eget beslut om sin kropp 🙂 Men jag tycker att det var bra att du uppmanade att gå till en seriös injicerare.

   Elin Johansson 2016-02-08 14:56:06
   Svara
 • Oh vad ledsamt att du med ditt fina ansikte redan börjar med Botox, jag ser inte ett levande ansikte utan bara en mask, vacker dock men opersonlig. Livet ska spegla sig i ansiktet, om man lever livet fullt ut.

  Sen måste jag skriva att din blogg och dina tips om hår och vård av detsamma, är otroligt fina och informativa. Ser fram emot kommande inlägg när du startar eget. Lycka till.

  Mme Fellini

  Mme Fellini 2016-02-08 14:15:56
  Svara
 • Hej Elin!
  Älskar din blogg och inspireras så av dig och din talang inom hår och skönhet!

  Nu till min fråga. Jag, liksom många andra i vårt avlånga och nu iskalla land ska resa utomlands en längre tid. Jag undrar, vilka är mina MÅSTEN att ha med för håret?
  Tänker främst på inpackning och olja.

  Jag har det typiska skadinaviska håret, tunnt, och blond. Det är behandlad och halv långt.

  Skulle bli såå tacksam för svar! Antingen här, eller i ett inlägg/youtube klipp.

  Kram Ida.

  Ida 2016-02-08 12:02:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!