Alla Hjärtans Dag Special – Avsnitt 4

_MG_6643

Hej vänner! 

Hur mår ni? Det är ju alla hjärtans dag på söndag och vad har ni för planer? Jag och pojkis har inte direkt bestämt något än så har ni några tips så får ni gärna tipsa mig? Men imorgon är det dags för Hårtvodden igen och vi kommer ha ett Alla Hjärtans Dag special med massor med kärleksnack, hårtips, sminktips och mycket mer. Vi visar några snygga och enkla frisyrer som du kan göra på söndag. Jag är så taggad för att släppa avsnitt 4 och hoppas ni är med oss imorgon eftermiddag.

En sak vet jag, på alla hjärtans dag är det perfekt att önska sig parfymer, en lyxig inpackning eller ditt favorit stylingverktyg. Även fast man ska hoppas på att få något lyxigt av sin partner så kan man spara stressen och säga vad man önskar sig – eller hur?

_MG_6642

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej söta du!
  Jag är en tonårstjej som har problem med mitt hår.
  Jag har hårtyp 3b, men även en liten blandning av hårtyp 3a och 3c.
  Mitt hår är frissigt och flygigt, och jag vill framhäva mina lockar utan en massa små hårstrån överallt.
  Sen vill jag få håret att växa.
  Mitt hår når ungefär mitten på mina skulderblad och vill ha ca 5 cm längre hår. Hur ska jag göra?
  Puss och kram! Hårtvodden äger!

  Nellie 2016-02-09 22:14:22
  Svara
 • Skulle vara mysigt. Men själv är man nybliven singel… sämsta tiden är då alla hjärtans dag. Däremot önskar jag alla en kärleksfull dag med mys.

  Ida 2016-02-09 21:29:37
  Svara
 • MEN vilken fin tröja!! Perfekt höjd på kragen! Var har du köpt den? 🙂 kram!

  Josefin 2016-02-09 18:19:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!