Nycklarna är lämnade

1

HEJ DÅ!!!

God morgon! 

Det är med en enorm lycka jag vaknar upp idag. Igår flyttade jag över mina saker från gamla salongen till den nya. Även fast färden dit tog 1 minut så var det ett stort steg för mig och en enorm lättnad att lämna in nycklarna och packa med sina saker. Sen vill jag tacka er något oerhört för dom kommentarer och mail jag fick när jag skrev av mig om att jag skulle byta salong – ni som missade det inlägget kan klicka HÄR. Ni är så bra att prata med, känner att vi pushar varandra och delar erfarenheter och tips.

Processed with VSCOcam with s2 preset

Den här bilden la jag upp på Instagram igår och här kommer jag stå med mina kunder och jobba. Nu måste jag ställa in kameran på nya inställningar och jag hoppas ni kommer gilla nya bakgrunder på mina bilder. Såg att många av er trodde eller (frågade) om jag skulle ta emot nya kunder nu i och med salongsbytet men det kommer jag tyvärr inte göra. Jag har mer jobb är någonsin just nu när min blogg bara växer och växer så jag kommer tyvärr behöva minimera salongstiden för att finna balansen. Men jag är fortfarande enormt smickrad att ni önskar att få gå till mig men som detta år kommer se ut så kommer listan vara stängd under hela 2016 också.

IMG_9558-2

Allt kommer vara som vanligt för mina kunder och i övrigt – jag har endast gjort detta salongsbyte för min egen skull. Jag är så glad och i eftermiddag ska jag börja ta mina första kunder på nya salongen, önska mig lycka till så hörs vi senare. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Grattis Elin! Och lycka till på nya salongen 🙂 din blogg är så inspirerande, tack 🙂 Kram

  Mona 2016-02-10 00:50:27
  Svara
 • Tack Ulrika!

  Sara 2016-02-09 21:03:20
  Svara
 • Kolla hennes veckans utmaning inlägg så får du massa tips. Hittade min frisör i Örebro genom de inläggen. Tror dock hon lagt av med dem men kan ju kika de gamla iallafall.

  Ulrika 2016-02-09 18:40:49
  Svara
 • En tanke bara, eftersom så många av oss älskar det du gör och tycker ditt arbete är beundransvärd och därmed litar på ditt omdöme, kan du då inte tipsa oss om andra frisörer du känner till som gör ett lika bra jobb? Sett till att du inte har möjlighet att ta emot nya kunder, men vi är många som vill gå till duktiga frisörer som vi kan lita på – och är villiga att betala för det- så är det ju winwin för alla! Hoppas du kan göra ett litet inlägg om det, eller svarar här bland Kommentarerna. Keep up the good work!

  Sara 2016-02-09 17:40:28
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara!
   Tack snälla du 🙂
   Eftersom jag inte går till andra frisörer så kan jag inte tipsa om någon – för att jag inte själv träffar på någon. Jag skulle aldrig rekommendera en viss frisör då det är så personligt att välja frisör och jag har alltid rekommenderat alla att hitta en frisör på samma sätt folk har hittat mig. På Instagram, Facebook, från vänner eller andra sociala medier 🙂 En rekommendation kan inte komma från mig, utan det ska komma från den nöjd kund som har varit hos den frisören eller visat upp tilltalande jobb på sociala medier. Jag hoppas du förstod vad jag menar! Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-09 23:37:13
   Svara
 • Såvida inte man är känd bloggare redan, typ Blondinbella. 😉

  fdhjg 2016-02-09 15:40:55
  Svara
 • Grattis och hoppas all lycka till dig… Undrar om du tar nya kunder nu?☺️

  Hanan 2016-02-09 13:32:51 http://Tid
  Svara
 • Hej, så himla roligt att se att det går så bra för dig!
  Jag undrar bara om du kommer att anställa fler duktiga frisörer?

  /kram 🙂

  Bonnie 2016-02-09 11:26:44
  Svara
 • Åh vad kul, Grattis Elin!! och lycka till!

  Lovisa 2016-02-09 08:22:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!