Ska jag vara med i ett hälsoprogram?

_MG_6702

Hej underbara ni! 

Hur mår ni? Ni som kollade på min Snapchat igår såg att jag berättade att jag inte kunde blogga igår pga uppdatering av våra bloggar. Men nu kan vi blogga så jag tänkte visa er vad jag sysslade med igår. Det var en del som blev lite chockade att jag ska vara med i ett matlagningsprogram – haha. Jag är faktiskt ganska bra i kötet så det var lite roligt att många trodde att jag var sämst.

Men The Healthy Box ska starta ett matlagningsprogram på Youtube och jag är en av gästerna i ett av programmen. Det var verkligen roligt att vara med och jag kan ha haft en av dom roligaste dagarna i mitt liv. Hela inspelnings-teamet var helt underbara och vi hade så roligt. Det blev många omtagningar för vi brast ut i skratt många gånger, så jag hoppas ni kommer tycka att jag skötte mig bra (:

Jag kommer länka programmet här i bloggen när det kommer ut, längtar. Här kommer ett litet bildregn bakom kulisserna (:

_MG_6710

Underbara Ulrika, grundare och ägare av The Healthy Box som dessutom är kund hos mig. Syns det eller? haha

_MG_6729 _MG_6740 _MG_6708

_MG_6719 _MG_6706

_MG_6703

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vart är den fina blusen ifrån? 🙂

  Sanna 2016-02-13 17:58:24
  Svara
 • Hej Elin! Otroligt bra blogg har du:)
  Skulle vilja få lite tips, jag klippte av det slitna ur mitt hår i maj förra året, det var då ungefär nyckelbenslängd. Jag får lätt kluvna toppar så har klippt håret ungefär en halv cm när jag sett att det blivit många.
  Nu känns det som att mitt hår inte har växt något alls under dom här månaderna, känns som blir blir exakt samma längd varje gång jag toppar det..
  Skulle säga att jag tar hand om mitt hår väldigt bra, använt värmeverktyg kanske 5 ggr sen maj förra året, äter bra och har inpackning en gång i veckan.
  Har du några tips eller måste jag bara ha mer tålamod?
  Tacksam för svar!

  Annie 2016-02-12 17:59:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!