Ett fantastiskt kärleksbud

_MG_6827

Igår kom ett helt underbart bud till salongen från Maria Nila , tror ni att jag blev glad eller? Den innehöll min favoritserie från Maria Nila, alltså ”Silver Serien” för blonda hår. Mitt hade precis tagit slut hemma så det kunde inte kommit lägligare. När vi ändå är inne på det så tvättar jag mitt hår en gång i veckan med ett silverschampo (alltså två gånger med vanligt och en gång med silverschampo) och min favorit är just denna serie. Jag tycker mycket om Maria Nila’s produkter just för att dom är veganska, nytänkande, kreativa och fyller mångas behov.

_MG_6831 _MG_6830

En färginpackning är A&O för ett blont hår. Just denna innehåller violetta pigment för att neutralisera gula pigment på ett blont hår. Om ni missade min fläskiga guide om färgbomber så kommer ni dit HÄR. Skulle dock behöva göra en uppdaterad version av det inlägget, men ni har lite info där i alla fall.

_MG_6829

Det jag också tycker om är att alla Maria Nila’s stylingprodukter också är veganska, det tycker jag är rätt coolt.

_MG_6833

Jag har faktiskt inte testat Silver ”Masken” så det ska jag verkligen göra nästa gång. Kan ge er en separat recension om denna om ni vill? Tusen tack Maria Nila, ni överraskar varje gång. Hoppas ni får någonting fint på alla hjärtans dag imorgon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Skulle du inte kunna gör en uppdaterad version av bästa silverprodukterna (schampon och färgbomber) för blont hår? Även kanske en bra nyansering för hemmabruk som man kan använda mellan frisörbesöken.
  Hur man tar bort gula toner i blont hår verkar vara en av de vanligaste frågorna i kommentarerna…
  Kram

  Anna 2016-03-06 21:50:31
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag ska till frisören nästa vecka och slinga mitt hår ljusare. Jag hade blivit otroligt glad ifall du hade velat säga vad du tycker om sheer silver masque då jag inte kan bestämma mig ifall den är värd att köpa! Älskar din blogg förresten 😀

  Emma 2016-02-16 10:35:14
  Svara
 • Tack. Ja 🙂 jag använder bara färgbomber nu och bleker inte håret utan min frisör lägger i blond färg istället vilket ger en ännu finare ljusblond färg. Underbart!

  Marie 2016-02-15 17:45:10
  Svara
 • Hej!

  Jag har flera gånger tänkt fråga dig lite om mitt hår men har försökt hitta svar på Google utan resultat. Jag har tjockt hår(min frisör bara skrattar när jag tycker att det är tunt), det är otroligt platt, livlös men väldigt lent. En kombination som inte stämmer överens med det ”normala” som man läser om. Försöker jag mig på att locka håret så syns det nästan ingen skillnad utan lockarna försvinner lika fort och lockarna ser bara onaturliga ut. Jag har köpt flera dyra produkter, många som du skrivit om 🙂 ex Kevin murphy, Livingproof. Men när jag har volymfönat håret(tittade på din video) med volymspray(Livingproof) så är håret lika platt och livlöst efter några timmar. Känns som ett lyxproblem att jag har tjockt och lent hår men det går inte att göra någonting med det, bara platt och livlöst. Önskar nästan att jag hade torrt hår. Vad kan jag göra med min hårtyp? Du kan ju allt inom detta 🙂 borde älska mitt lena och glansiga hår men det ser bara ut som en platt hjälm på huvudet.

  Sascha 2016-02-14 23:53:08
  Svara
 • Silverschampo eller färgbomb? I ena inlägget tycker du att silvershampo är hemskt för torra toppar och nu är det bra, eller? Ingen kritik mot dig men jag får dubbla budskap. 🙂

  Marie 2016-02-14 17:38:47
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Förstår att det blir förvirrande 🙂 silvershampo är uttorkande för håret så man får använda det med sunt förnuft. Vissa använder silvershampo vid varje tvätt vilket jag inte tycker är så bra. Har man väldigt torrt och slitet hår så ska man ta det försiktigt 🙂 Man ska alltid utgå från sitt eget hår och vad som passar till just dig. En färgbomb är en inpackning som vårdar håret samtidigt som den ger pigment så det är fritt fram att använda. Hoppas du blev lite klokare! Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-14 17:45:09
   Svara
 • Hej!

  Har tunt/fint blekt blont hår och undrar om Maria Nila Sheer Silver Masque skulle kunna vara något för mig? (Tvättar håret ca 1 gång per vecka med schampo för torr hårbotten, sen kör jag olaplex hemmabehandling och tvättar sedan ur olaplexen med LCCs silverschampo. Sedan leave-in-creme med värmeskydd och förtjockningsspray från Kerastase. Sen föning.)

  Funderar på om jag borde lägga om hårvårdsrutinen så det passar både tunt hår som vill ha volym och blekt hår som vill ha näring… (går lite stick i stäv). Bör jag satsa på ”silverinpackning” istället för schampo om det senare torkar ut, och hur kan jag få in det i hårvårdsrutinen med samtidig olaplexbehandling?

  Ellen 2016-02-14 10:48:31
  Svara
 • Fast masken ”Vivid violet” är ju en lila färgmask så hoppas ingen missuppfattar och köper den i tron om att deras blonda hår ska bli vitblont och så blir det lila istället!

  M 2016-02-13 20:39:27
  Svara
 • Kan man använda silverinpackning på blont ofärgat hår? Tycker mitt hår drar mot gult och gillar det inte alls:(

  Erika 2016-02-13 19:12:28
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Hej!
   Jag brukar säga att ju ljusare håret är desto mer ger silvershampo (färgbomber) effekt 🙂 för att det ska fungera bäst så är det en fördel att håret är blekt. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-13 19:35:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!