Så gör du en ”Fake Fiskbensfläta”

_MG_6683

Hej vänner!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

Jag hoppas helgen har varit bra och att ni umgås med nära och kära idag. Jag har fått magiska rosor av min pojkis så jag kunde inte bli gladare. Missade ni Hårtvodden ”Alla Hjärtans Dag Special” kan kika in det HÄR. Men jag tänkte idag visa er en superenkel ”fake” fiskbensfläta som jag bara ÄLSKAR. Det ni behöver är massor med genomskinliga snoddar (HÄR) samt ett leende på läpparna så klarar ni detta busenkelt. Som jag också nämner i videon så har ni lite kortare hår men ändå vill göra denna fylliga fläta så kan ni fråga er frisör om hon/han kan köpa hem löshår på clips som passar din hårfärg. Sätt en/två rader löshår bak och sedan är det bara att fläta.

_MG_6682 _MG_6677 _MG_6688

Hoppas ni tycker om videon och har ni några frågor så är det bara att kommentera ♥ Glöm inte att klicka på bästa HD/kvalité så blir det bättre skärpa. Ha en fortsatt dag och alla hjärtans dag. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättefint! Själv tycker jag dock det verkar vara mycket enklare och smidigare att göra en riktig fiskbensfläta istället så slipper man också alla de snoddarna som syns 🙂

  Hanna 2016-02-16 19:02:53
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej!
   Ja egentligen, men ett bra tips om man inte riktigt får till den vanliga flätan 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-17 15:00:44
   Svara
 • Så fin!

  Sanna 2016-02-15 00:46:06 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!