Beyoncé – Obeskrivlig lycka

beyoncePhoto: Instagram

Ni förstår inte HUUUUURRRR sjukt glad jag är just nu, eller har varit det hela helgen. Jag lyckades få tag på försläpps-biljetter till BEYONCÈ i juli. Vi har inte vilken biljett som helst utan vi har ”VIP – BeyPartyPackage” som innebär att vi kommer få dom bästa sittplatserna, förfest med dricka och mat, egen DJ som ger oss Bey’s bästa låtar och mycket mer. Jag är så otroligt glad och tanken att jag ska få se Queen B i sommar är helt oslagbar. Jag vet att dom vanliga biljetterna släpps idag, så vill ni också se denna magiska kvinna så skynda.

Ses vi där? JAG HOPPAS DET!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Chill Bill brudar

    Kattis 2016-02-16 16:07:26
    Svara
  • Så roligt för dig! 😀 själv satt jag och böla hela morgonen eftersom jag blev utan, trots att fem datorer stod uppstaplade +mobilen. Hade kunnat ge miljoner för att få se den kvinnan!

    Amanda 2016-02-15 22:39:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!