När en hårfärg ger så mycket kärlek

God Morgon!

Hur har helgen varit? Hade ni en kärleksfull dag igår? Det hade jag, vi mös hela dagen, åt god mat och kollade på film. Det var så passande att alla hjärtans dag låg på en söndag – då är det okej att slappa med varandra. Jag jobbade lite dock men det är det som är glansen med mitt jobb som egen företagare. Jag bestämmer helt själv när jag ska jobba och styr över mitt liv helt och hållet. Men min fredag på salongen slutade helt magiskt. Jag hade min underbara, störtsköna och brutalt snygga kund Savannah. Vi hängde på nya salongen till 20.00 tror jag, tog bilder, snackade och självklart fixade jag hennes hår. Tänk vilket lyxigt jobb jag har, mina kunder ger mig så mycket energi till livet.

_MG_6822

Jag älskar min nya bakgrund (nya salongen) på mina bilder. Salongen är så snygg och det gör att hårfärgerna poppar fram mer och får en mer naturlig känsla än den vita väggen. Jag fräschade upp Savannah’s solblekta längder, la in mycket pigment och kontraster samt slingor i balayage teknik. Klippte igenom håret och lockade med en oval, tjock locktång.

savannah

Början på detta år har verkligen börjat och fortsatt i pigmentens tecken. Savannah har egentligen ett typisk rakt skandinaviskt hår som lätt lägger sig platt utan styling. Men med hjälp av styling, hårfärg, olika toner, nyanser, mörkhetslägen så poppar hennes hår fram och ger en betydlig fylligare look. Allt handlar om att lura ögat lite och man ska alltid jobba utifrån det man har och sedan göra det bättre.

savannah2

Visst blev det fint? Jag är kär i denna hårfärg och hur den klär kunden och kundens hår på rätt sätt. Nu ska jag fortsätta jobba och sedan ska jag iväg och träna ikväll. Ha en underbar dag vänner

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Gud vad snyggt Elin! Insperirande blogg!

  Kram Linnea

  Linnea Sund 2016-02-15 19:52:54 http://www.bokanet.se/frisor-bokningssystem/
  Svara
 • Snälla Elin!
  Min dröm är fortfarande att bli kunde hos dig, men jag undrar om du har någon bra salong/frisör att rekommendera i Göteborg? Gärna en salong som använder redken och pureology produkter 🙂
  Tacksam för svar fortast möjligast!
  Kram Anna

  Anna 2016-02-15 16:24:51
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej!
   Men gulliga du, tack! Tyvärr, jag vet inga frisörer i Göteborg 🙁 lycka till i letandet! Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-17 15:02:58
   Svara
 • Så fint! Kan du inte berätta, när du jobbat på salongen ett tag, hur du trivs och hur stämningen osv är? Vore roligt att få förståelse för hur en dag på salongen med dina kollegor ser ut 🙂 Hoppas verkligen att du redan trivs iallafall! Kram

  Ulrika 2016-02-15 13:39:09
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Tack snälla 🙂 jag försöker hålla blogg och salongen lite separat. Vill att mina kunder och alla andra människor i salongen inte ska behöva vara med på bild. Det kan bli lite obekvämt. Men jag kan absolut skriva ett inlägg om hur det har förändrats för mig 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-17 15:04:25
   Svara
 • Superfin både färg och salong. Vilken salong jobbar du på nu?:)

  Hilda 2016-02-15 08:42:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!