Undercut Tatto är det nya

hairtatto

Jag satt på Instagram och fick feeling på en helt ny trend som yryr runt överallt just nu – nämligen en ”Tatto Undercut”. Jag måste säga att detta är genialiskt. Dels för att småhåret längst ned i nacken slits fortare och vi har oftast kortare hår där. Dom lockar, vågar sig hela tiden när vi blir svettiga eller när vi vaknar på morgonen. Det är ett kämpade med spännen och borstning när vi ska sätta upp håret för att vi inte gillar ”bullen” som blir längst ner i nacken. Ju mer jag tänker på det så måste detta vara skönt. Jag skulle nog rekommendera dom som har lite tjockare hår att våga sig på detta just för att 1/4 av håret rakas av och när man har utsläppt så kan det vara kul att ha det tjocka håret som täcker bra.

tatto

Det ligger lite mer i tiden att leka med det kreativa och jag tycker denna look är väldigt vacker. Jag är för feg att göra det själv men ni kanske är lite YOLO, om någon utav er gör en ”Tatto Undercut” – kan inte ni maila in den bilden till mig då? Det skulle vara så roligt (: Men vad tycker ni? Tror ni trenden är här för att stanna?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så snyggt!

  Bella 2016-02-18 08:34:42
  Svara
 • Såå snyggt!
  Jag ska göra en sån!

  Pernilla 2016-02-18 00:06:56
  Svara
 • Så coolt! Skulle lätt kunna göra så! Över BALLT!

  M 2016-02-17 21:34:34
  Svara
 • Inte alls min stil men som du säger, fy satan vad skönt att bli av med det toviga slitna nackhåret!

  Annie 2016-02-17 16:34:59
  Svara
 • Härligt att sånt blir trendigt. När jag var yngre och hade en mer alternativ stil så hade jag bland annat håret såhär. Undercut eller sidecut m mönster vid det rakade. Nu är jag nog för feg för att göra något sånt igen .

  Ann-Sofie 2016-02-17 14:33:33
  Svara
 • Vilken rolig ide 🙂 och såå snyggt!! tyvärr har jag tunt hår så det passar inte mig

  Carola 2016-02-16 13:52:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!