HÅRTVODDEN – Avsnitt 5

_MG_6660

Hej vänner!

Nu är det dags för avsnitt fem av Hårtvodden. Helt galet att detta är femte avsnittet, det går så fort (: Men i detta avsnitt talar vi om hur man får håret att växa starkare och bli längre. Vi talar även om självförtroende, självkänsla och vad som gör att vi känner oss vackra. Sen händer den en liten twist som ingen såg komma. Hoppas ni tycker om veckans avsnitt, kommentera gärna vad ni tycker (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Hej!
  Jättebra och rolig tvodd, älskar er energi och personlighet i det ni gör.
  Jag har en fundering kring vad ni tycker och känner kring Olaplex? Jag gjorde en olaplex behandling i höstas runt september samtidigt som en förbehandling och håret blev magiskt efteråt. Jag har nu steg 3 hemma som jag har använt. Är det bättre att fokusera på inpackningar som cat som ni tipsade om och oljor eller fungerar olaplex lika bra? Kram

  Ida 2016-02-21 19:04:47
  Svara
 • Hej!
  Jag förstår inte riktigt grejen med att ni har olika delar när de ändå kommer direkt efter varandra. Inte så att det är störande men känns som att det ska vara reklam men det är ju positivt att det inte är det.
  Jag tyckte detta avsnitt kändes lite väl inövat. Såg att du skrev att ni hade manus och det var inte förvånande. Har inget emot det generellt men blev lite töntigt (brist på bättre ord) när ni skulle övertala varandra. Kan inte sätta fingret på varför men jag är iaf hooked på tvodden, vilket jag tycker är ett bra betyg! Lika beroendeframkallande som din blogg så jag hoppas ni fortsätter länge. Kram

  Cissi 2016-02-18 21:18:36
  Svara
 • Grymt bra tvodd, ger verkligen det där lilla extra! Super kul att Shea Terra Organics Hair Nutrition fick vara med, vi har fått massvis med fin feedback om denna hårolja. Roligt att du gillar den, Elin!

  Lovisa 2016-02-18 19:15:12 https://www.mjukhud.se
  Svara
 • Alltså Vanessa, hur har du MAGE att hoppa på Elin på det sättet? Snacka om att kasta sten i glashus. Osmaklig kommentar och dom driver med varandra, missat det helt eller? Tur att du försvinner härifrån… Jättebra avsnitt Elin och Janne! Hoppas ni kan se förbi dom larviga kommentarerna. Puss o Kram

  Therese 2016-02-18 12:07:20
  Svara
 • Håller med om att du passar jättebra i uppsatt hår!! kram

  Carola 2016-02-18 11:33:18
  Svara
 • Jättebra avsnitt, längtar till nästa! Ni är så roliga 🙂 Janne blev ju snyggare utan skägg 🙂

  Tessan 2016-02-18 11:30:50
  Svara
 • bästa avsnittet hittills , ni är verkligen så proffsia ni kan er sak , vilka kommentarer det skrivs här (hjälp)Känner igen mig det där med håret det är verkligen allt , har också löshår 🙂 🙂 en gång löshår alltid löshår. Kram

  Mona 2016-02-18 02:29:13
  Svara
 • Bästa avsnittet hittills och super bra tips! Ska oljan masseras in i vått eller torrt hår?
  Måste även säga att du var super snygg i uppsatt! 🙂

  Nellie 2016-02-17 23:22:45
  Svara
 • Hej!
  Jag funderar på att sätta i extensions för första gången för jag trivs inte alls med mitt hår.. Går det att ha extensions utan att det sliter något på ens egna hår? Du rekommenderar hairtalk? Jag ska bo utomlands hela sommaren & undrar hur jag ska ta hand om håret då?
  Kram 🙂

  Matilda 2016-02-17 22:53:53
  Svara
 • Det blir bara bättre och bättre!
  Och vaddå oprofessionella, man skrattar ju med! Larvig kritik. Och Janne blev ju bara snyggare!

  Malin 2016-02-17 22:27:09
  Svara
 • Alltså detta avsnittet va nog det bästa hittills! Ni verkar ju ha den vänskapen att ni kan skämta på den andras bekostnad 😉 Han borde behålla sin nya skägg för han blev riktigt snygg tycker jag , det som kom fram direkt var ju hans snygga käklinje ! Jag trodde att detta skulle bli ett tråkigt avsnitt , det finns ju så många självkänslatrådar överallt men detta var något nytt 😀 och Elin, jag tycker du verkligen ska skita i alla dumma kommentarer om att ni är oproffisionella.. För någonstans precis som du säger måste du ju ha kul. Go girl!

  Anna 2016-02-17 21:43:02
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   GUD VAD GLAD JAG BLIR AV DIN KOMMENTAR ❤️ tack snälla. Kul att du gillade avsnittet! Kram på dig

   Elin Johansson 2016-02-17 22:11:49
   Svara
 • hejsan
  var får man tag i den oljan som du rekommenderar ? försökt hitta den men hittar den bara på utländska sidor :/ Toppen tips för håret verkligen, kommer verkligen köpa hem dessa produkter och göra som ni rekommenderar.

  madeleine 2016-02-17 21:28:47
  Svara
  • Svar på madeleines kommentar.

   Hej 🙂
   http://www.mjukhud.se/naturlig-ekologisk-harvard/harolja/naturlig-harolja
   Här är den, magisk 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-17 21:31:23
   Svara
 • De är sjukt bra vänner och verkar ju ha denna jargong mot varann. Förstår man inte att det är ironi och att de driver med varann är man totalt efterbliven. Sen att skriva en så dum kommentar som du gör Vannesa är pinsamt!! Go go, er tvodd äger! Vem fan vill se två stela tråkmånsar. Vill bara nämna att han säger ”jävla kärring” ingen som kommenterat det. Lugna ner er! Keep up the good work!!

  Puss o kram från Isabella

  Isabella 2016-02-17 21:01:09
  Svara
 • Det här är såå löjligt!!!

  Mallan 2016-02-17 19:28:18
  Svara
 • Fyyy faan vad osmaklig du är!!!
  Hur fan har du mage att kalla honom kalkonhals när han just öppnat sig och sagt att hans hals är hans svaghet? I din egen video som oxå handlar om självkänsla idag? Driver du? Fick obehagaskänslor av att se dig. Du var inte ett dugg intresserad utav vad han hade att säga utan du ville bara synas och höras mest och göra allt för dina 15 sek i Youtube, på ett äckligt sätt liksom. Man såg att även han kände sig obekväm.
  Den här videon sa allt om din karaktär!
  Detta var min första och sista gång jag kollade era videos enbart pga dig.
  Jag skulle hellre ha hans kalkonhals än ditt ansikte och kropp liksom just saying.

  Vanessa 2016-02-17 19:10:40
  Svara
  • Svar på Vanessas kommentar.

   Hej Vanessa!
   Oj, vilken kommentar. Du förstod nog inte ironin i det hela och att vi hade väldigt roligt 🙂 tråkigt att du kände dig tvungen att hoppa på mig och skriva ditt missnöje med mitt utseende. Men alla kan inte tycka om tvodden (eller mig), roligt med reflektioner ändå! Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-17 20:40:48
   Svara
 • Annars superbra tvodd med bra och intressanta tips! 🙂

  Amanda 2016-02-17 17:52:33
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!
   Hela avsnittet handlar om att vi skulle utmana oss själva och komma ur våran ”comfort zone” 🙂 vi valde en sak var som vi kände oss obekväma med så därför blev det skägg och tofs. Sen får man se ironin i det hela också 🙂 varje program är planerade och på manus så ta det med en nypa salt. Men tack för dina fina ord ❤️ kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-17 20:37:02
   Svara
 • Håller med om att det var lite elakt att raka av honom skägget, speciellt eftersom han sa att det var det som gjorde honom självsäker och ”fin”…

  Amanda 2016-02-17 17:51:53
  Svara
 • Men fy va elakt och raka av honom skägget….

  Carola 2016-02-17 16:28:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!