Chrysalis Eyeshadow Palette

_MG_6994

Jag tänkte visa er den första saken som låg i goodiebagen från eventet med Erik Soto (Kat Von D’s makeup artist) i tisdags. Det är den här brutalt underbara paletten som heter ”Chrysalis Eyeshadow Palette”. Jag har en ögonskuggspalett från KVD tidigare, den ner neutrala ”Shade + Light Eye Contour Palette” som jag använder varje dag. Jag kan göra mina bryn med den, ögonen och även contoring. När Erik sminkade mig så tänkte jag ge mig ut på en annan mark, att våga lägga lite mer färg runt ögonen och tillsammans med ett snyggt läppstift så blir det så snyggt. Jag har lovat er att ni ska få en hel sminkvideo, jag måste erkänna att jag är lite nervös över det (därför jag dragit ut på det). Men jag vill verkligen testa denna palett tillsammans med er så jag ska sätta mig framför kameran och köra en lång sminkvideo med er. Är ni taggade för det? 

_MG_6997

Jag är mest sugen på dom mer lila, skimmriga färgerna. Det var dom Erik använde på mig så tänkte ge mig på att testa dom. Detta är en helt underbar palett och jag hoppas ni ska bli goda vänner framöver. Den kostar 450 kr och finns nu på SEPHORA, så underbart för mig att säga att KAT VON D’s makeup finns tillgänglig för alla.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så fin palett 🙂 Vill så gärna se en video med den. Kram

  Mona 2016-02-19 01:10:14
  Svara
 • Åh Elin, berätta gärna hur de är med hairtalk tejp vid uppsättning, sova i, tvätta, vårda osv. Jag har haft isytt förlängning samt provat med keratinvax men hatade båda alternativen och håret var ingen vidare efter. Många som provat hairtalk är extremt nöjda och jag vill såklart testa men är ”rädd” att jag ska få risigt hår eller svårt att dölja tejpen vid uppsättning då jag älskar att ha i tofs (hög som låg) delar av håret uppsatt och då vill jag såklart inte att tejpen ska synas. Hur känns de när man ska sova förresten, stör de mycket och känna dem?

  Louise Pettersson 2016-02-18 21:43:51 http://petterssonlouise.blogspot.se
  Svara
 • Åh vilken fin palett!!! taggad för en video med den 🙂

  Carola 2016-02-18 18:12:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!