Jag erkänner, enorm avundsjuka

1

På detta hår… 

I veckan hade jag min fina kund Selma. Hon åker från Göteborg varje gång hon ska till mig och idag var det dags att bättra på färgen. Jag måste börja med att säga att allt detta hår ni ser på bilderna är hennes egna. Detta är mitt drömhår – helt klart. Ett hår som går att forma, mycket hår men tunnare hårstrån och en ljusbrun/blond mocca hårfärg. Selma är typiskt brunett i sig själv och jag har gradvis ljuset upp henne med ljusa slingor (balayage) samt lagt en lättoning i botten som jag sammankopplat med slingorna för att få lite kontrast som passar hennes ansikte.

_MG_6868

Jag är så avundsjuk men väldigt glad för Selmas skull. Hon kämpar och krigar med vård och sunt förnuft hemma så hon han få och kunna bibehålla detta magiska hår. Kund och frisör samarbetar, ett lyckat recept.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin! Tack för det fina håret, jag har fått så otroooooligt mycket komplimanger!
  Men jag har ett litet bekymmer, den fina blonda tonen har bytts ut till en mer gulaktig. Hur ska vi uppljusade brunetter sköta vårt hår för att hålla kvar den (kalla) blonda tonen? Funkar silverschampo på oss, eller finns det andra alternativ?

  ha det så bra, kramis!

  Selma Sandgren 2016-03-07 19:02:12
  Svara
 • Vad är ditt bästa tips för att få så mjuka övergångar när du jobbar med att få två så skilda ljushetsläge?
  Du får alltid så mjuka övergångar utan att de påverkar ljushetslägena eller att det blir varmare upptill 🙂
  Du är så sjukt GRYM!!

  Ellinor 2016-02-21 22:16:42
  Svara
 • Verkligen magiskt hår! Försöker också spara ut håret just nu, men så fort mitt hår blir långt blir det så himla besvärligt att ta hand. Det slutar alltid med att jag klipper kort igen… har läst din blogg ett tag och uppskattar verkligen alla tips du lägger ut! Undrar dock om du har skrivit nåt om hur man tar hand om ett hår med ”blandade hårtyper”? Jag har nämligen väldigt tjockt hår, där överhåret är av väldigt bra kvalité och blir extremt sällan slitet, är glansigt och välmående. Underhåret däremot är en mardröm! Torrt, frissigt och går av i topparna så fort det är långt. Förstår inte hur det kan skilja så mycket? Har du nåt tips? Misstänker att jag inte är ensam om detta 🙂 (Ursäkta lång kommentar)
  Tack för en toppenbra blogg!

  Hanna 2016-02-19 10:10:22
  Svara
 • Vilken dröm!

  ErikaJ 2016-02-18 22:55:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!