Tips på hur du kan piffa upp din vanliga ponytail

kylie

Photos:Getty, WENN, INFphoto

Jag satt och spanade på Alexander Wangs höstvisning 2016 på Fashion Week igår och fann min största girl crush Kylie Jenner sitta med en magiskt snygg hästsvans. Vet inte om hon har gått med trenden om ”Blue Tint” som är het just nu eller om det är ljuset som gör att hennes svarta hår skiftar i blått. När jag ändå nämner det så är du svarthårig med vill göra en liten trendig sak med dig själv så är ”Blue Tint” det nya. Addera lite blått i den svarta färgen så är du trendigare än någonsin.

Men tillbaka till hästsvansen på Kylie. Även fast det är rätt mycket löshår så är håret krusat, rakt avklippt i topparna och positionen på hästsvansen är perfektion. Jag tycker detta är så coolt och passar till hela hennes outfit, ett bra tips om man vill styla sin hästsvans rejält. Krusa hela håret med en krustång eller har ni en ”Volume-master” som ligger hemma så kan ni använda den. Det kommer ta rätt lång tid men det kan vara värt det. Eller om ni vill kunna styla detta för en kväll så köp ett LÅNGT, tjockt löshår på clips och koppla på löshåret i din egen hästsvans. Klipp av topparna rakt av (på löshåret), vira lite hår runt fästet så är denna look din. Sjukt snyggt, eller hur?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! jag har en fråga,
  Jag har velat fram o tillbaka angående om jag ska utbilda mig till frisör.
  Jag älskar hår och är väldigt kreaktiv, det känns som att det skulle passa mig perfekt. Jag var och kollade på svenska frisörskolan och kände bara att jag ville utbilda mig NU haha. Men det kostar ju så mycket och jag är rädd för om jag skulle tappa motivationen eller om ngt skulle hända.. Jag är också rädd att skolan inte håller vad den lovar och att jag ”slänger bort” pengarna. Har du något tips till mig om hur jag ska gå till väga? Vilken är bästa vägen att bli frisör? Älskar din blogg btw!

  Maria 2016-02-19 21:35:43
  Svara
 • Skitsnyggt!

  Har precis kollat på senaste avsnittet av hårtvodden. Superbra som vanligt :). Men jag kan verkligen inte förstå varför du inte gillar att se dig själv i uppsatt hår. Du är ju jättefin och vacker! På riktigt. Ser minst lika bra ut i hästsvans som i nedsläppt!! Ville bara skriva det till dig :).

  Hoppas du får en mysig fredagskväll!
  Kram

  Ebba 2016-02-19 15:59:13
  Svara
 • Färgerna på bilden måste ju vara ändrade efteråt, hela hennes hudton och jacka ser blåare ut på högra bilden jämfört med den vänstra..

  Ida 2016-02-19 10:59:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!