Vårda ett skadat hår

_MG_7004

Förra veckan fick jag ett pressbud från LCC som innehöll en helt ny serie som precis har släppts. Ni vet att jag har rekommenderat inpackningen i samma serie tidigare (The Cure), men nu har även schampo och balsamet släppts. Denna serie lämpar sig till dom som vill vårda ett torrt och slitet hår. Serien innehåller bland annat ricinolja, veteproteiner och algextrakt. Serien är dessutom helt sulfat och parabenfritt.

_MG_7005

Jag har fortfarande lite problem med flaskorna. Man får kämpa och trycka rätt mycket för att få ut innehållet, så det är ett minus. Men annars tycker jag det är en väldigt bra och prisvärd serie som gör det den ska. Eftersom den lämpar sig till dom torraste och slitnaste håren så trodde jag att håret skulle bli tungt men det blev det inte. Dock så tyckte jag balsamet inte ger den där mjuka känslan så jag schamponerade, använde inpackningen från samma serie och avslutade med balsam. Då blev det perfekt!

_MG_7007

I samma serie så har det kommit en stylingprodukt – ”Quick Dry Volumizing Lotion”. Jag har inte hunnit testa den än men jag hoppas på bra resultat – återkommer om det i ett annat inlägg. Jag måste säga att inpackningen är fortfarande min absoluta favorit, håret blir så mjukt och härligt. Ett stort plus för doften, produkterna doftar helt magiskt – det är viktigt tycker jag.

Dom kostar:

The Cure – Repair & Shine Shampoo 159 kr

The Cure – Repair & Shine Conditioner 159 kr

– The Cure – Quick Dry Volumizing Lotion 159 kr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh tråkigt att det inte känns mjukt av balsamet. Måste ha vårdnade balsam annars är håret kaos:(

  Johanna 2016-02-22 07:06:03
  Svara
 • Beror på om man tål det. Jag tål inte alls produkter med ricinolja i vilket det kan finnas i många ekoprodukter tyvärr. Skulle jag testa det till håret skulle nog mitt hår bli sprött och jävligt.
  En tjejkompis till mig körde enbart ricinolja som kur för att håret skulle växa snabbare. Det växte inte snabbare men däremot fick hon väldiga utslag. Nu är detta dock inte enbart ricinolja så det kanske inte är så illa. Men jag säger nej till alla produkter med just det ämnet i.

  Ann-Sofie 2016-02-21 22:09:12
  Svara
 • Hur gör du med håret under långflygningar? Ska iväg om ett par dagar och undrar vad som är bäst för håret. Har typiskt skandinaviskt hår som är tunt och fint med fet hårbotten och torra toppar. Brukar låta håret vara smutsigt med lite vårdande oöja i topparna och sedan ha i en fuktgivande inpackning när jag väl landat, men det skulle vara roligt att höra hur ett hårproffs gör.

  Camilla 2016-02-21 17:51:43
  Svara
 • Hej Elin!
  Hoppas att du har tid och svara, det kanske finns fler som varit med om samma sak?! Jag har alltid haft i mångas ögon ett underbart hår. Tjockt och starkt och glänsande. Jag har inte tänkt så mycket på det men för ett tag sen när jag skulle sätta upp det så la jag märke till hur tunnt och frissigt det plötsligt blivit.. Jag har nog en tredjedel av mitt gamla hår kvar. Så tråkigt men vad ska man göra? Så till min fråga? Vad kan man göra med ett uttunnat hår för att det ska se lite gladare och livligare ut igen? Jag vill inte att man ska tänka på hur tunnt och trist mitt hår har blivit. Jag tror att allt beror på anemin som jag fick diagnostiserad i julas. Utgångsläget är ett rakklippt, slingat cendréfärgat hår till axlarna. Jag har gröna ögon och har lite gulgrå hudton och mörka ögonbryn. Är det en bra idé att klippa av det och färga det i en och samma bruna färg eller kommer det se ännu tunnare och tråkigare ut? Jag skulle bli väldigt tacksam över ditt expertråd. Med vänliga hälsningar Jenny

  Jenny 2016-02-21 11:21:05
  Svara
 • Hej!

  Måste bara fråga om ricinolja verkligen är bra för håret? Har hört att det, speciellt på sikt, är precis det motsatta…

  Anna 2016-02-20 09:55:40
  Svara
 • Hej, min naturliga hårfärg är mellan brun. Men på somrarna bleks den till ljus brunt, och jag har dessutom slingat och ibland färgat det (hos frisör) mer mot blont. I höstas slingade jag håret för att få bort utväxt. Sen dess har jag låtit håret växa. Färgen har blivit en väldigt varm mellan blond färg, men en brun utväxt. Men det är ingen tydlig kant, utan utväxten är som en ombre – den mörka naturliga hårfärgen övergår till den blonda.
  Jag trivs inte i den varma blonda tonen och tänkte först lägga i en färgbomb som gör det kallare, men inser att jag vill prova att ha ljus brunt hår istället. Jag undrar därför, går det att använda en färgbomb för att gå från blond till ljus brun? Eller behöver jag en toning för det? Vill alltså inte färga eller ha det permanent, utan för att testa om jag trivs i det.

  lisa 2016-02-19 18:21:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!