Bli brun snabbt – utan kladd och äcklig doft

_MG_7084

Hej vänner! Hur mår ni?

Jag har fått testa en produkt som verkligen ha räddat min bleka hy. Jag är inget fan utav brun utan sol men denna lilla rackare är lite speciell. Jag talar om ”Benefit Hoola Zero Tanlines” som är en brun utan sol som ger färg direkt och möjligheten att bygga upp färgen är superbra.

_MG_7085

Den har en egen applikatorsvamp i locket som är mjuk och lätt att applicera på huden. Ska man ta större områden på kroppen så skulle jag nog använda en handske. Det som är bra med denna är att den kladdar inte, torkar in fort i huden, du kan sätta på dig en vit tröja direkt utan kladd och den doftar typ ingenting – vilket är ett stort plus. Ni vet när man är blek på vintern, man väljer en v-ringad blus eller t-shirt och man måste stå och brun-pudra hela bröstet för att matcha ansiktet. Det slipper jag nu, när jag står och sminkar mig så applicerar jag denna produkt på bröstet och armarna och sedan klär på mig. Så använder jag denna mest, ett hett tips.

_MG_7092

Här ser ni skillnaden på handen. Jag applicerade en gång och det blev skillnad direkt. Den försvinner sedan när du duschar så perfekt för en kväll eller en dag på jobbet. Den finns på Sephora och kostar 252 kr. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, tack för en super blogg!
  Har en undran. Jag har senast i somras helblonderat hår, sen lät jag bli att fixa utväxten i väntan på att jag skulle komma på vad jag ville med håret.. hehe. Och nu.. alltså mer än ett halvår senare, gjorde jag några få slingor i den decimeterlånga utväxten, främst framtill.
  Jag själv tycker det blev super fint och min undran är om du alltid färgar botten innan ombren lixom, om kunden har så pass lång utväxt?
  Alla undrar var jag fixar ombren, men jag har ju bara låtit bli att bleka på ett halvår lixom, och sen några få, välgjorda slingor.

  Annika 2016-02-21 21:16:58
  Svara
 • Hur tycker du den funkar när du jobbar på salongen? Håller de trots att du tvättar kunder osv? Även om man har handskar i schamponeringen blir det ju lätt att man kanske får lite vatten på armen eller så när man torkar eller klipper 🙂

  Ellinor 2016-02-21 20:07:44
  Svara
  • Svar på Ellinors kommentar.

   Hej 🙂
   Precis det var jag också rätt för. Men det funkar bra, inga fläckar eller så hittils. Men jag fade:ar ut mot händerna så jag inte får du mycket där. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-02-21 20:21:26
   Svara
 • Hej Elin,
  Jag håller just nu på och kikar runt på nytt schampo och balsam till mitt hår. Jag har ett normalt hår skulle jag tro, mitt hår är ofärgat, inte överdrivet tjockt men kan ändå bli ganska frissigt och torrt ibland samt fett i hårbotten. Jag har inte så mycket volym heller. Jag har tidigare använt Matrix Biolage, var hyfsat nöjd med dom produkterna. Testat Kerastase också men inte varit allt för imponerad. Nu undrar jag – vad skulle du rekommendera för schampo för mig? Jag är sugen på att testa Redken eller Maria Nila men jag är rädd att välja fel serie och köpa produkter som tynger ner mitt hår istället. Är ute efter en ren, luftig och mjuk känsla helt enkelt.

  Tanja 2016-02-21 18:34:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!