Smink och Hår = Sant

_MG_7056

Jag har testat mitt nya läppstift från Kat Von D och jag har märkt att det är en helt ny värld som öppnats för mig. Jag är en person som alltid hatat att ha någonting på läpparna, dels för att håret fastnar hela tiden i läpparna och jag hatar känslan att ”läppstiftet-håller-på-att-bli-fläckigt”. Men nu när det är så otroligt trendigt med matta läppar så håller läppstiftet sig på plats hela tiden och kladdar inte.

_MG_7044

Dessa läpp-skönheter är från Kat Von D och heter ”Studded Kiss Lipstick”. Färgerna jag har är ”Lolita” och ”A-GO-GO”, jag har Lolita på bilden ovan. Den blev verkligen min favorit, den andra är verkligen orange. Dock inte min typ av läppstift men jag kan tänka mig om man är brun på sommaren och blanda denna samt ett ljus-nude färg så blir det riktigt snyggt. Superbra hållbarhet och ger väldigt intensiva läppar. Dessa finns nu hos Sephora och kostar 215 kr.

_MG_7041

Jag har verkligen kommit på att makeup och hårfärger hör ihop. Vi sminkar oss så otroligt snyggt idag och frisörerna blir bara bättre och bättre. Det bidrar till att helheten blir så mycket mer symmetrisk. Jag har speciellt en kund som är galen i läppstift och är en make-up lover som mig. Hon bara måste ha en skarp ombre med ljusa längder för att hon tycker alla hennes läppstift och rouge passar så bra ihop. När hon berättade hennes tanke till mig så slog det mig att hon har verkligen rätt. Tänk på det nästa gång ni sminkar er, vilken hårfärg skulle passa sättet du sminkar dig på. Du kommer se allt från en annan vinkel (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag har en fråga till dig! Förra gången jag var hos frisören så ville jag klippa en parted bang(blev inspererad efter ditt jobb med Annica) och min frisör förstod inte vad jag menade med parted bang och vi pratade länge tillslut gav hon mig en snelugg. Inte alls vad jag ville ha då jag inte passar i snelugg. Dessutom så har jag varit med om att hon inte haft tid att föna mitt hår så jag har fått föna det själv i salongen medan hon stått med en ny drop in kund, och även haft hennes man shampoonera mig då hon inte hade tid att slutföra shampooneringen. Ska ett besök verkligen vara såhär? Jag blir ju nästan skraj av att gå till frisören. Har du något tips på någon bra frisör i Göteborg?

  Malin 2016-02-23 18:39:49
  Svara
 • Hej Elin!
  Tänkte bara informera dig om att serien ”Repair me” finns att köpa hos Lyko nu, http://www.lyko.se/kevin-murphy/repair-me/kevin-murphy-repair-me-wash-paket#tab=more-about-product

  Du skulle informera oss om var den fanns att köpa när du visste.
  Sen en snabb fråga också, passar denna en som kört på hydrate me en längre period men känner att hydrate me slutat fungera på håret?

  Mvh, Celine

  Celine 2016-02-23 11:28:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!