Ett besök hos Benefit Brow Bar

Hej vänner! 

Hoppas ni mår bra, alla tiders med mig. Igår var jag hos den magiska Felicia på Benefit Brow Bar inne på Sephora. Jag älskar verkligen mina bryn och jag gör dom alltid själv men när jag träffade Felicia på ett event så blev jag helt hooked på hennes bryn och hennes skills så jag kände direkt att jag ville lägga mina bryn i hennes händer. Det som jag inte visste var bland annat att Benefit har funnits på marknaden sedan 1976 och står väldigt mycket för att ha roligt och att produkterna ska vara enkla att använda – ge direkt resultat helt enkelt. Deras motto är ”Laughter Is The Best Cosmetic” vilket jag tycker är helt underbart och sant.

_MG_7167 _MG_7166

Felicia började kolla på mina bryn, mätte med en rolig sticka så formen på brynen passar mitt ansikte. Hon ritade även med en ”mall” så jag skulle veta precis hur mina bryn skulle bli och formas innan hon ens började vilket jag tyckte var så skönt. Så jag kunde sitta där under hela behandlingen och veta hur brynen skulle bli.

_MG_7194 _MG_7197

Man såg lite rolig ut när pannan är utan smink och ritade streck. Men för er som verkligen är oroliga för hur brynen ska bli, don´t. Här kan ni inflika och Felicia pratar verkligen igenom så båda blir nöjda med stil och form.

_MG_7182

Här har vi mina bryn innan. Jag hade varken färgat eller noppat på två veckor så det var verkligen dags.

_MG_7235

Här är dom efter. Jag valde en grå/brun färg, hon waxade bort småhår och gjorde helt rent runt om för att brynen ska poppa fram mer. Är fortfarande lite röd efter waxningen men det gick ner efter 10 minuter.

_MG_7248

Visst blev dom fina? Jag är helt förälskat i mina nya bryn och jag litade på Felicia fullt ut.

_MG_7232

_MG_7241 _MG_7269 _MG_7277

Haha, vi hade roligt med dessa glasögon. Tusen tack Benefit, Sephora och Felicia för ett helt magiskt besök och vi ses nästa månad. Vill ni ha lite mer information om priser mm, kika in HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin! Jag tar studenten till sommaren, vilket innebär både student och bal. Jag har långt blont hår nedanför brösten och tycker om att testa mig fram vad gäller frisyrer och flätor. Min tanke är att själv fixa balfrisyren, min klänning har en djupt skuren rygg som jag gärna vill framhäva. Nu till min fråga, skulle du vilja tipsa om olika passande balfrisyrer? Det skulle vara guldvärt! Du är en av mina största inspirations källor vad gäller hår och skönhet.

  Tyra 2016-02-26 19:54:49
  Svara
 • Hej Elin!

  Galet snygga bryn och passar dig perfekt. Är själv en bryn nörd skulle jag säga, känner mig helnaken utan färgade och fixade bryn och det viktigaste av allt, att dom smälter in och ger lyft åt ansiktet på ett naturligt sätt!

  Skulle vara kul att se en video på hur man fönar en pannlugg, har haft min i ca 2 år nu och jag lär mig fortfarade nya knep men tycker fortfarande det är en utmaning.

  Kram på dig och tack för en asgrym blogg!

  Fanny 2016-02-26 19:26:59
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har nämligen haft produktrester i mitt hår under flera månader nu. Har använt Kevin murphys djuprengörande schampo flera gånger och upprepat schamponeringen flera gånger under varje tillfälle. Ändå kommer det tillbaka vid nästa tvätt! Jag har även provat att byta schampo och balsam men det gjorde ingen skillnad.. Har du något tips?
  Kram

  Alice 2016-02-26 16:25:22
  Svara
 • Hej! Har en fråga. Jag försöker tvätta håret 2ggr i veckan, men min lugg blir fett så mycket snabbare än resten av håret. Hade man då kunnat bara schamponera några slingor(alltså luggen) eller förstör det balansen i resten av håret och hårbottnen ändå?
  Kram

  Kajsa Arnesson 2016-02-26 13:25:42
  Svara
 • Å vad fina! Konstig fråga kanske men blir inte brynen som vanligt när man tvättat ansiktet? Så ska man försöka få till samma resultat själv? Omöjligt ^^

  Johanna 2016-02-26 12:41:04
  Svara
 • Vilken av de olika Sephora var du på? 🙂

  Daniella Caspian 2016-02-26 10:35:02 http://forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • Å tack för tipset! Dit måste jag gå då jag är i Sthlm nästa gång! Dina bryn blev superfina! Ha en fin dag.

  Josefin 2016-02-26 08:04:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!