Mina höjdpunkter på Grammy Awards 2016

Hej vänner!

Grammy Awards 2016 gick ju av stapeln den 15 februari i Los Angeles och jag har självklart kikat in lite höjdpunkter på våra älskade kändisar. Jag finner faktiskt mest inspiration från olika stora galor och snart är det Oscars galan som jag ser så mycket fram emot att kommentera.

1

Photo: Getty / Steve Granitz

1. Taylor Swift nya bob

– KAN vi bara ta en minut och prata om Taylor’s nya bob? Alltså jag finner inga ord… Luggen, asymmetrin, färgen och hur förbaskat bra hon passar i denna look? Jag satt och kollade igenom stort sätt hela galan och min nummer ett blir självklart TW’s nya bob.

bey

Photo: Getty / Kevin Winter

2. BEYONCÈ

– Jag tror att många gick bananas på Bey’s klänning men jag fastnade för hennes djupa snedbena, bakåt-slickade låga knut i nacken. Denna look har jag sett mycket på Catwalken och det är en av det trendigaste man kan bära just nu. Grädden på moset är självklart ett par ”in your face” örhängen!

ciara

Photo: Getty / Steve Granitz

3. CIARA

– Även fast hon kom typ halv-naken på galan så uppmärksammade jag hennes chokladbruna hår, lite slarvigt och med några ljusa slingor. Jag vet inte vad det är men känslan när jag såg hennes make-up tillsammans med håret är magiskt.

grammy

Photo: Jason Merritt/Getty & Getty / Lester Cohen

4. Zendaya 

– Denna coola tjej är förvisso känd för hennes magiska peruker och hårstilar. Men här kom hon med en ”Melted” Ombre och totalt rockar röda mattan. Dock tror jag att det är någon sorts peruk men jag måste säga att denna look ”Had me at hallo”. Väldigt konstigt, annorlunda men så mycket framkant!

grammy16

Photo: Getty Images

5. Meghan Trainor

– Galans mest underbara hårfärg satt på denna donna. Hon har verkligen satt ”Ronze” hårfärgen på spiken och tillsammans med en djup snedbena med en snedlugg kan inget gå fel. Stunning rakt igenom!

s

Photo: Getty / John Shearer 

6. Skylar Grey

– Hon har verkligen tagit den höga knuten till en ny nivå. Eller snarare fått ihop alla delar så helheten blir så mäktig. Klänningen med hög hals, nätta örhängen och en underbar sotning runt ögonen. Jag tycker om naturligheten som finns i denna höga knut och färgskiftningarna. Fantastiskt!

DISSADE!!!

grammys

Photo: Getty / Steve Granitz & John Shearer

Jag ville också dissa några på denna lista. Jag kollar nästan in varenda gala och stora händelser i USA och runt om i världen och jag har börjat tröttna på vissa looker. Jag förstår att man har en viss look och det blir ens grej men i och med så många kändisar ligger i framkant så kanske det är dags att fylla glappet mellan uttjatat och trendigt.

1. Jag älskar Lady GaGa men jag tycker inte hennes look är cool längre. Förr tyckte jag hon var den häftigaste som fanns och hon skapade rubrik efter rubrik om hennes looks men nu blir hon bara läskig för mig. Kan inte sätta fingret på vad det är men hennes ”gamla” mönster känns mer skrämmande och omodernt än nyskapande och riktigt ballt.

2. Ariana Grande, vilken skönhet. MEN, jag har tröttnat på hennes hästsvansar Antingen halvuppsatt hästsvans eller en stram hästsvans, nu är det väl dags att förändra?

3. Ellie Goulding, jag tror hon fortfarande är inne på ”Fifty Shades Of Grey” tänket. Även om varma blonda toner och en slarvig lob är det trendigaste som finns just nu så får jag inte ihop hennes look? För mig känns detta inte som Ellie och det känns väldigt mycket 90:tal.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • hej bästa bloggerskan!
  söker med ljus och lykta efter ett bra värmeskydd att ha i torrt hår, eller ett som är så bra att det är värt att ha i vått. Vill applicera innan värmestyling även om jag redan applicerat i blött hår efter tvätt. Är det bra?
  Vore så tacksam av att få höra vad du har för favoriter. Har sökt igenom hela bloggen men inte hittat just vad du har för favorit.
  Kramar i massor!

  hanna 2016-02-27 18:18:54
  Svara
 • Ariana har sagt att hon är tvungen att ha den frisyren tills hennes hår växer ut igen. ”Since people give me such a hard time about my hair I thought I’d take the time to explain the whole situation to everybody. I had to bleach my hair and dye it red every other week for the first 4 years of playing Cat… as one would assume, that completely destroyed my hair. I now wear a wig on Sam & Cat. My real hair is back to brown and I wear extensions but I wear it in a pony tail because my actual hair is so broken that it looks absolutely ratchet and absurd when I let it down. I tried wigs, they looked RIDICULOUS. Tried a weave because I am working on a new project and want to try some different looks and literally wanted to rip my scalp off. So as annoying as it is for y’all to have to look at the same hair style all the time, it’s all that works for now (AND I’m comfortable for the first time in years)…. And trust me, it’s even more difficult for me to have to wait forever for my natural hair to grow back and to have to wear more fake hair than every drag queen on earth combined. So PLEASE gimme a break about the hair (or just don’t look at me lol). IT’S JUST HAIR AFTER ALL. There are way way way more important things. Love y’all very much.”

  mm 2016-02-27 15:57:52
  Svara
 • Aha då förstår man. Men kanske fanns det nån annan D.B – look som var lite snyggare. Annars är det kul med nån artist som inte alltid måste vara vacker. Typ Ariana Grande. Tycker hon är himla tråkig. Hon som är så vacker i grunden kunde kosta på sig lite kul…

  ErikaJ 2016-02-27 14:16:21
  Svara
 • Lady gaga har på bilden kopierat en av david bowies berömda personas/outfits för att hedra hans bortgång som var en kort tid innan galan. Googla får du se, mkt imponerande arbete av gaga och hon har haft hjälp av designern som skapade orginal looken (samt marc jacobs) åt david bowie.
  Men fattar hur du tänker utifrån beauty.

  Ak 2016-02-27 12:48:43
  Svara
  • Svar på Aks kommentar.

   Jag förstår 🙂 då var det väldigt fint. Men i trendsyfte så blir det lite väl! Kram

   Elin Johansson 2016-02-27 13:39:24
   Svara
 • De senaste bilderna jag sett av Lady Gaga har visat en elegantare kvinna med blont lockigt hår. Men vad hände här??? Man ser tydligt peruken.

  ErikaJ 2016-02-27 09:14:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!