Borsten som reder ut allt

Hej på er! 

Hoppas ni har en bra söndag. Jag ska snart åka hem till Stockholm igen efter en underbar helg i Gävle. Innan jag åkte så fick jag hem ett pressbud som innehöll två borstar från HH Simonsen. Ni vet att jag älskar ”Wet Brush”, jag har tipsat om den många gånger – även till kunder. Det jag tycker är så bra med den är framförallt priset, för ca 149 kr får man är borste som reder ut håret, borstar ut lockar/styling och perfekt att ha med sig i väskan. Jag har dock inte testat deras svinborste än, många av er har frågat om den – men jag ska sätta upp det på listan.

_MG_7321

Det jag främst tycker om med denna borste är att man känner aldrig att borsten ”fastnar” i håret. Klart det tar stopp om håret är tovigt men börjar man borsta nedifrån och upp mot tovan så går det enkelt och ger inget slitage. Jag har hela huvudet fullt med löshår och det var just det som gjorde att jag fastnade för borsten från första början. Den fastande varken när jag hade ”pluppar” eller nu när jag har Hairtalk.

_MG_7325 _MG_7323

Det som jag kan tycka är lite sämre är att den blir liksom ”mjukare” med tiden och reder ut lite sämre (greppar håret). Jag använder även denna på mina kunder i vardagen och jag upplever nog att jag måste byta ut den var 3:e månad. Men den jag har hemma har jag nog haft i ett år, den fungerar kanon fortfarande. Jag har även en mini ”Wet brush” som jag använder i väskan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej, hittade precis en sida som skickar till Sverige, som har ”Wet Brush”. 🙂 Du har ju tidigare sagt att du saknat att de ej fanns i Sverige, så tänkte att jag tipsar om de då jag även såg dom har fri frakt internationellt. 🙂
  http://www.shen-beauty.com/collections/wet-brush

  Linnéa 2016-03-01 17:58:19
  Svara
 • Dom är super bra 🙂 Kram

  Mona 2016-02-29 22:07:59
  Svara
 • Hej. Jag har en fråga åt dig! Jag har långt hår. Jag har schampoo och balsam ifrån disp som är väldigt fuktgivande. Nu till min fråga. Jag har ett väldigt tovigt underhår, det blir till ett stort råttbo om jag har det utsläppt! Resten av håret är helt okej. Jag har nyligen varit och klippt bort allt de slitna. Vad kan jag göra för att få ett slut på detta tovande? Måste jag klippa håret så mycket som möjligt eller finns det någon annan möjlighet? Denna fråga får du gärna även ta upp i 2550! Älskar era avsnitt! Massvis med kramar!

  Fanny 2016-02-29 20:33:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!