Dom perfekta ögonbrynen

_MG_7306

Nu har det gått några dagar efter jag gjorde mina bryn hos Felicia på Benefit Brow Bar. Jag behöver inte ens måla i dom längre utan använder en färgad gel från Benefit som ger lite färg och håller brynen på plats. Vi pratade lite om bryn och trender och ingen av oss trodde att dom smala ala 90’s brynen någonsin skulle komma tillbaka. Tror ni det? Det går ju trender i allt och för varje år som går så tycker jag brynen bara blir bredare och bredare. Personligen älskar jag mycket bryn i ett ansikte, det ger så mycket power i ett par breda bryn. Men självklart är det beroende på ansiktsform och vilken stil man har (:

_MG_7317 _MG_7312

_MG_7301

Den här lilla rackaren använder jag nu. Den heter ”Gimme Brow Volumizing Fiber Gel” från Benefit. Den innehåller fibrer som ”förtjockar” brynet, ger även dom små fjunen färg och håller brynen på plats. Hett tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Annika. Håller med. Tatuerade gillar jag inte alls. Halva min klass har så och bara typ en av dem ser okej ut. Kanske för att hon har gjort en ganska ljus färg.

  ErikaJ 2016-03-02 07:11:02
  Svara
 • Hej, jag tycker alla passar i olika bryn, en del i smala tunna, en del i tjockare Det viktiga tycker jag är att de inte ser målade ut på huden. Det ser alltid jättekonstigt ut. Hellre naturliga glesa, än breda skuggade. Det ser snyggt ut på bild, men inte i verkligheten.
  Det allra värsta är såna där tatuerade gamla blåaktiga bryn ,Urk.

  Annika 2016-03-01 17:44:13
  Svara
 • Det enda bra med de smala brynen är att jag rockar dem lätt då jag har så lite bryn från början. Hahaha.. 😉

  Discoduckan 2016-03-01 10:47:02
  Svara
 • Jag tror inte det blir modernt med pennstreck-smala ögonbryn igen. Jag har dock vänner som fortfarande har väldigt smala bryn. Jag vet inte varför. Gammal vana? Jag tycker det är skönt att brynen är lite tjockare och särskilt när man är osminkad och man ser inte så naken ut.

  ErikaJ 2016-02-29 22:56:59
  Svara
 • Har du tips på vitaminer för håret? Har gått på priorin men tänkte om det fanns ngt du skulle rekommendera/testat?

  Louise Pettersson 2016-02-29 19:42:25 http://petterssonlouise.blogspot.se
  Svara
 • Vad fina brynen blev! 🙂 Men Elin, jag har två frågor! Jag har typiskt (tror jag) skandinaviskt blondt, ”fint” hår som är helt obehandlat, aldrig färgat eller tonat. De flesta hårserier jag använder säger att de är för behandlat/färgat hår (exempelvis KM Angel, Pureology Strenght osv.), fungerar de inte lika bra på mig då? Bör jag använda schampo och balsam för ”ofärgat” hår?

  Sen till nästa fråga, jag är i dagsläget nöjd med min blonda ton men jag har aldrig heller riktigt våga ljusa upp det eller liknande pga. att jag är rädd att min hårfärg ska ”förändras” och jag kommer behöva gå till frisören för färg varannan månad. Kommer utväxten ha samma färg efter en färgning/slingning eller kan den förändras av en sådan behandling? Haha känner att det här kanske är en jättedum fråga men vågar typ inte göra något med min hårfärg som det är nu 🙂 Tack för en superblogg Elin, så kul att du börjat skriva mer om smink också! Love it

  Johanna 2016-02-29 15:36:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!