Hårtvodden / Avsnitt 7 – Händelser, löss och semlor

_MG_7140-2

Hej på er alla!

Hur mår ni? Nu är det dags för ännu ett avsnitt av Hårtvodden (: Jag och Janne är så stolta över vår bebis (tvodden), det är så roligt att sitta ner och prata om få dela med oss utav tips och vi känner verkligen att vi sitter och hänger med er. Sen vill jag verkligen från botten av mitt hjärta tacka alla kunder, vänner, bekanta och läsare för att underbar respons och kärlek ni ger oss. Men denna vecka pratar vi bland annat om lite höjdpunkter som händer i våra liv, ohyra i håret, semlor och Janne ger er en skäggskola. Hoppas verkligen att ni tycker om veckans avsnitt och lämna gärna en kommentar på vad ni tycker (: PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin!
  Tack för en fantastisk och inspirerande blogg. Jag undrar när nästa avsnitt av hårtvodden kommer? Släpper ni avsnitt varje onsdag?

  Angelica 2016-03-10 09:49:53
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej du 🙂
   Tusen tack!
   Precis, vi la ut på vår instagram igår att nästa tvodd kommer upp nästa vecka i stället för denna onsdag som det egentligen skulle upp del 8 🙂
   Håll ut, KRAM ❤️

   Elin Johansson 2016-03-10 21:34:55
   Svara
 • Hej Elin och Janne!
  Jag skriver detta med tårar i ögonen.. Det är nämligen såhär att jag tappar så förbaskat mycket hår, OCH JAG VET INTE VARFÖR?
  Jag är 18 år, går sista året på frisörlinjen så tar studenten i sommar, jobbar lite då och då samt försöker hinna med me träning också, detta är i princip de som är min vardag, skola, jobb och träning.
  Mina hår rutiner ser densamma ut som de gjort sen länge tillbaka.
  Och detta har pågått o ca 4 månader, först tänkte jag att det bara var en fas men nu börjar de bli jobbigt, tog precis en dusch för nån timme sen och jag kunde bara dra fingrarna i håret och få med mig 5-10 strån och så kan jag göra flera gånger?!

  SNÄLLA hjälp mig, vad ska jag göra?

  Miranda 2016-03-06 19:39:44
  Svara
 • Tycker ditt hår är super fint <3 Jätte bra avsnitt 🙂 kram

  Mona 2016-03-03 03:18:27
  Svara
 • Jag tycker att ditt hår ser perfekt ut. 😛 Testa att lyssna på introt med hörlurar och sedan när ni talar under programmets gång

  anonym 2016-03-02 20:47:04
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   Tusen tack 🙂 Ja, vet du – jag märkte det. Det hörs bara i ena luren, jag trodde det var mitt headset som var fel. Ska kolla upp det 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-03-05 14:56:15
   Svara
 • För o vara en så duktig frisör (det är du verkligen) tycker jag du är lite ”fartblind” angående ditt eget. Det är fööör långt o ser verkligen ut som löshår. Kapa 10 cm tycker jag! =)

  Maja 2016-03-02 17:16:46
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Tack så mycket! Dock så bestämmer jag gärna själv över min längd på mitt hår, jag älskar det och det är det viktigaste. Tycker ingen har rätt att ifrågasätta andras utseende, tänk på det nästa gång 🙂 / E

   Elin Johansson 2016-03-02 18:43:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!