En fantastisk bob

Hej vänner! 

Hur mår ni? Det är fredag, helt galet var veckorna går fort. Men jag har haft en underbar vecka på salongen samt miljoner saker att göra. Jag måste bara visa er en underbar makeover på en underbar kund som jag hade i veckan. Jag tror ni inte förstår hur underbart det är när en kund man haft i stolen många gånger kommer och säger ”jag vill klippa av håret och färga mörkt”. Helt bestämt och så nervöst (: Har jag sagt hur mycket jag älskar mitt jobb?

7

Här har vi Jannike innan och vi bestämde oss för att klippa en bob, färga håret i en mörkare brun med solblekta inslag.

4 3

Alltså hur snyggt blev det inte? Jag dör för hur bra hon passade i denna look. Tänk vad hårfärg, stil och form gör med en person. Jag har levt på denna förvandling hela veckan och att man är lyckligt lottad att ha så otroligt härliga kunder.

4

Någon som är sugen på en bob? Ska vi slopa lob:en och gå mot bob:en 2016? Jag röstar för det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Du får GÄRNA klippa mig sådär, en riktig drömfrisyr för mig!!

  Helene 2016-05-17 11:40:11
  Svara
 • Älskar boben! Har själv haft den och trivdes bra i den. Men nu sitter det löshår i håret och det trivs jag också med. Men skulle lätt klippa en Bob igen. Älskar din blogg

  Evelinn 2016-03-04 17:14:30
  Svara
 • elin du som är en sån gud på färg, kan man färga som en naturlig ombre fast med sin utväxt som bottenfärg? jag har hållit på att spara ut min naturliga hårfärg, har sparat typ ett år nu men tröttnat på att utväxtfärgen och det tidigare färgade håret inte riktigt gifter sig 🙂

  linnea 2016-03-04 15:08:20
  Svara
 • Om man ska klippa en lobb, måste man alltid locka eller platta för att det ska vara snyggt då? Skulle va kul att testa något nytt men är alldeles för lat för att styla mitt hår + att stylingen inte håller så länge i mitt hår så det skulle slita så mycket för att hålla det fint. Vad tycker du ang stylingen till en lobb? 🙂

  Moa 2016-03-04 15:04:58
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hej Moa!
   Det beror helt på hur den klipps och hur lång den blir. Men egentligen är den som snyggast när håret är rufsigt, lite skitigt och en djup snedbena som slängs på sidan. Men det går också att göra den sjukt snygg med själv av volymföning och en kon-locktång. Jag har gjort en video där jag visar hur jag stylar en lob – https://www.youtube.com/watch?v=Q3zntnw_b5U. Kan du få lite inspo 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-03-05 14:53:59
   Svara
 • Jättesnyggt!!!!

  Carola 2016-03-04 12:46:19
  Svara
 • Verkligen snygg asymmetri

  ErikaJ 2016-03-04 09:27:58
  Svara
 • Jag är ju en förespråkare för BOB! Älskar frisyren och har en kortare variant än den på bilden. Det är drömmen för mig med JÄTTETJOCKT hår att ha en sådan frisyr.

  Agnes 2016-03-04 08:58:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!